Warning: session_start(): open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php80/sess_ec68380cdbbae69b8d31de6470bb5cfa, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php80) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162
Anlaşilamama hissi-Aile & Aşk
0 oy
128 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (344 puan) tarafından
21 aylık kızım var 36 haftalık hamileyim kızımı dün memeden kesmeye başladım günlerim zor geçiyor bazen yuruyemiyorum annemi çağırdım geldi işleri yemeği vs yaptı 

Çocuk altına yaptı eskiden anında açardım ama bı 10 dkka bekledim annem böyle bkletirsen pişik olur daha çok ugrasirsin dedi ya bn normlde bkletiyo muyum dedim yapamıyorum ki seni çağırdım yapsam yaparım bunca zaman kim baktı bu çocuğa dedim alt bezi niye kullnmiyorsn dedim kim alacak içerden kötü kelime kullndim 

Senin çocuğunda sana yapsın dedi

Bnde çocuğum hastayken şunu yap bunu yap dersem sen gibi davranirsam etsin dedim

Yani kısaca patlamk uzereyim iyice sistim vücudum gergin bana dokunmayın işlerimi yapın yardım edin lafını söylemeyin diyorum anlamiyolar iyicp 

4 Cevaplar

0 oy
(5,481 puan) tarafından
İyilikten maraz dogarmis. Evet hamilesin küçük çocukta var gerginsin o kadar annen yardım ediyor etmeyede bilirdi haline sukretmelisin bende 37 haftalık olacağım benim bak cagirabilecegim kimsem yok bütün işlerimi kendim yapıyorum okula gidip geliyorum işler bitmiyor ama şükürler olsun halime diyorum
(344 puan) tarafından
Böyle tepkiler de alacağımı da çok iyi biliyordum
Kimsen yok ama olsa iyi olmaz mıydı
Benim çevremde herkesin kaynanası annesi biri var yardım edeni ben kendimi çok yalnız hissediyorum
İki işime yardım edipte AzCik rahat nefes aldığımi görünce benden iş beklenmesi beni çok rahatsz ediyo ve ilk hamilelik gibi değil bu sefer aşırı herşey zor
(5,481 puan) tarafından
Benimde ikinci canım millete güvenerek yapmadık sonuçta bebeği
(344 puan) tarafından
Yapana kadr yap yap diye o güvenceyi verrler sonrada bize mi güvendir derler hayat hep boyledr
-Reklam-
0 oy
tarafından
Küçük çocukla hamilelik çok zor bir süreçtir eminim. Özellikle son haftalar insan nefes almakta bile zorlanıyor gergin oluyor yardım istemekte çok haklısınız ama şunu da söylemeden geçemicem biz kimseye güvenip çocuk yapmıyoruz. Anneniz gelemeyebilirdi. Bakması gereken hastası olabilirdi uzakta olabilirdi kendi hasta olabilirdi çalışıyor olabilirdi. Yani her ihtimali göz önünde bulundurmak gerek diye düşünüyorum. Düne kadar çocuğun altını açabildiğinize göre bugün de açabilirsiniz bence. Ayrıca doğru söylemiş kötü bir şey dememiş yani bekletme demiş sadece. Kötü kelime kullanmak bu şekilde inatlaşmak diklenmek bana göre hoş değil söz konusu anne olunca... ben hamile olmadığım halde annem benim işimi gücümü yaptığı zaman elini ayağını öpesim geliyor gel iki dakika otur bırak yapma artık diyorum. Hamileyken sinirli olmayı anlıyorum ama bence kalp kırmamak gerek
(344 puan) tarafından
İlk cocugumda doğumdan 3 gün sonra bile gidebilirsin drdim herşeyimi kendim yaptım ama 2.ciye hamilelik çok zor sanki son nefesime kadr sabrettim baktım olmuyo yardım çığlıkları atiyorum
Zaten canım yaniyo birde benden iş beklenmesi şunu niye yapmadın denmesi bana batiyo çok rahatsz ediyo
Ben bilmiyir muyum yapabilsek yaparim yapamadiysam sen yap .evet dün açtım bugün açamıyorum benimd eilknhamileleigim o kdr güzel geçti ki insanın başına gelmeden anlamaz anı anıni tutmuyo insanin
0 oy
(7,548 puan) tarafından
Robot alacaksın o zaman her işini yapsın sana çıt çıkarmasın kadın işine koşturuyor sen onu kırıyorsun kusura bakma haksızsın 
0 oy
(1,823 puan) tarafından
Yani kusura bakma da o senin annen kotu kelime kullanmakta ne demek. Sonucta o cocugu yaparken annene sormadin.bazi seyleri goze alarak yaptiysan kimseden de bisey beklememen lazim. 
(344 puan) tarafından
Yooo annem evlen diye baskı yaptı annem çocuk yap yasin geçmesin ikinciyi yap dedi durdu

İlgili bir soru bulunamadı

413,917 soru

12,458,753 cevap

46,596 kullanıcı

Kategoriler

...