0 oy
289 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (882 puan) tarafından
Emzirme döneminde ameliyat olan varmı aranızda. Süreciniz nasıl geçti emzirmeye devam ettiniz mi nekadar süre sonra ettiniz. Bebeğiniz etkilendimi...

3 Cevaplar

0 oy
(17,685 puan) tarafından

Ben emziriyorum diye endoskopiyi reddettim:D ameliyat olsa ne yapardım bilmiyorum 

(882 puan) tarafından
Aynı durum bendede var endoskobi kolonoskobi olmam lazım ama olamıyorum.
(17,685 puan) tarafından
Ben kendim olmadım doktor bana bir kağıt verdi gastroenteroloji git gün al endoskopi için dedi tamam dedim çıktım gittim eve :D
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bartholin bezinden dolayı doktor ameliyat dedi istemedim emziriyorum diye, ameliyattan sonraki ilk sütü sağar dökersin sonra emzirirsin demişti. Çok şükür ameliyata gerek kalmadı 
0 oy
tarafından
Oldum ama kapalı ameliyattı ve sadece belden uyuşturma istedim mesanemde taş vardı kızım 7 aylıktı doktora dedim narkoz vermeyin uyutmayin dedim kızım çok emerdi ameliyathanede bir daha dedim anestezi doktoru dedi korkma tansiyonun düşmesin kendini rahat bırakırsan hiç uyutulmazsin çocuğu emzirirsin dedi şükür vala çıktım yarım saat sonra annemi aradım getirdi hemen kızımı emzirdim
(882 puan) tarafından
Bende safra taşı olucam ama genelmi olurum bilmiyorum ki genel olunca emzirme zormu oluyor kii
tarafından
Genel olunca uyutuluyorsun ya narkoz ağir canım emziremezsin bak kızım 3 aylıktı bobregimde stent vardı ya onu çıkaracaktı doktor dedim uyusturun korkuyorum yok dedi bir saniyelik bir şey bu çocuğunu emzirirsin en azından sonra narkoz vermişler ama uyuşma değildi kendimde değildim hani acısını falan hissettim ama sonra kızımı emzirdim bana hiç bir şey demedi doktor kızım 6 saat uyudu kaldırıyorum geri uyuyor ki kızım çok huysuz bir bebekti 3 aylık bebek gündüz vakti 6 saat ne demek sonradan dank etti kafama Allah'tan bir şey olmadı
(882 puan) tarafından
Benim bebeğim şuan 8.5 aylık ek gıda alıyor ama memeye ve bana çok düşkün. Gece sürekli kalkıp emer falan bu beni endişe ettiriyor sadece birde atıyorum 3 gün emzirmiyceksin derse doktor ya o 3 günün sonunda birdaha emmezse bırakırsa diye korkuyorum. Daha çok küçük çünkü en azından 1.5 yaşında falan olsa korkmam memeyi bırakmasından. Ama ağrılara dayanamıyorum yediğim serumun haddi hesabı yok birde yalnız bakıyorum bebeğime eşim hep işte o ağrı girdiğinde bebeğime kucağıma alamıyorum o derece kötü oluyorum. Hep birilerine muhtaç kalıyorum bu sebeble de
tarafından
Canım narkoz verilse bile öyle 3 gün emzirme demez hani çünkü genel anestezi ile doğum yapanlar sonra bebeklerini nasıl emziriyor inşallah öyle olmaz da hani olursa da ilaçlardan serumlardan dolayı belki emzirme olmayabilir ama ağrın sızın çok bir şey olmazsa eğer ona göre verilir ilaç serum bence korkma inşallah olmazsa sağ mecbur ne yapacan çok iyi biliyorum o durumu çok zor kızımı evde anneme bırakıp gittim çok ağladım o ameliyata girerken çıktığım gibi dedim kızımı getir diye görüntülü aradım hemen bir çağırdım okadar ağladı ki sesimi duyunca 7 aylıktı hiç unutmuyorum hemen emzirdim yattığım yerde nasıl emiyordu vala çok zor ama seninde iyi olman lazım bak ben iyi olduktan sonra çok güzel baktım çocuğuma öncesinde neler neler çektim
(882 puan) tarafından
Bende gercekten ona daha iyi bakabilmek için istiyorum   hastalandığımda onu yalnız bırakıyorum başkaları bakıyor aklım sürekli onda kalıyor. Ben yalnız kalıcam o ağrı giricek diye korkuyorum yeme içme yok hep bir endişe içindeyim. Tek istediğim iyi olup korkusuz şekilde yaşamak :(
tarafından
Vala ne desem boş çünkü senin gibiydim bende o yüzden ne söylesem de hiç tatmin olmaz insan yaşadım herşeyi çok kötü şeyler hemde ve şuan hamileyim yine yaşama ihtimalim var yine stent takılır bobregime şimdiden düşünüyorum kızımı ne yapacam kimsem yokki bırakayım birileri olsa yine için bir nebze olsa rahatlardi ama hiç kimse yok gurbette ben eşim kızım tek basimizayiz
(882 puan) tarafından
Ah ah gurbetlik çok zor annem bacım uzakta anneannem hasta gelemiyorlar yanıma. Dün tartıya çıktım 46 kiloya düşmüşüm artık iyice gücüm kalmadı. Cocuk gibi bişey oldum hiç bir kıyafetim olmuyor aynaya baktığımda sanki ben değilim gibi nasıl toplanıcam bilmiyorum rabbim yardımcımız olsun ondan başka kimseye muhtaç bırakmasın bizleri

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 70 göst.
0 oy
1 cevap 88 göst.
23 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nisan KC (4,100 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 198 göst.
1 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Semastz (102 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 181 göst.
2 Haziran 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,437,030 soru

23,628,990 cevap

307,213 kullanıcı

...