Daha önceden paylaşmıştım. 1 ay önce annemin misafir vardı bulaşıkla ilgili anne kız biraz atıştık. Abimin eşi de bundan kendine pay çıkarıp beni anneme babama şikayet etmişti. Benden 6 yaş büyük ama ben ona karşı gayet samimiydim her sırrımı ona söylerdim. O gün de ben bu evin kızıyım yıkarım dedim. Normalde anneme gittiğinde 1 tabak bile kaldırmaz bende bazen kendim yaparım abla sen geç bebekle ilgilen derim bazen de abla istersen ben yıkıyayım sen de bulaşık makinasına koy derim. Bu durumda evlendim evleneli 2 kez olmuştur. Çünkü abimler annemlerdeyken çok gitmeyiz yengemin evi 5 dk uzaklıkta ama ben gitmem rahatsız olmasın diye. Evine gitsem bile ki ona yardım ederim. Kendi kız kardeşi abisi var onlar gider gelir. Bizse 2 kardeşiz. Ama abimin eşi annemle atıştığımız konudan kendine pay çıkarıp bana emredemez ben ondan büyüğüm gibi şeyler söylemiş. Bende 1 aydır ne arıyorum ne de sormuyorum. Çünkü ben ona değer verdim samimi oldum ama o farklı düşünüyormuş bende kendimi geri çektim. Yengem de bugün benim için anneme beni hiç aramıyor değer vermiyor abisiyle konuşuyor beni sormuyor demiş. Annemde samimi değilseniz bir daha bir araya gelmeyin demiş. Şimdi yeğenim hastaymış abimi arayıp soruyorum her zaman. Ama eşini aramıyorum. Ayrıca o beni birkaç kez gününe çağırmıştı 1 hafta sonra da benim günüm normalde 1 ay önceden çağırmıştım ama şimdi konuşmak istemiyorum Siz olsanız ne yapardınız bu durumda.