0 oy
452 göst.
Diğer kategorisinde (1,340 puan) tarafından
Kızlar öncelikle boşanma niyetim yok ama dünya hali ilerleyen yıllarda başımıza ne gelir bilinmez ben psikolojik tedavi görüyordum aşırı sinirli biriyim ve utanarak söylüyorum lütfen kalbimi kırmayın 1 hafta önce eşimle tartıştım ve sinir krizi geçirip intihar ettim hastaneye kaldırıldım polisler ifademi filan aldı yani intihar etmeye çalıştığım kayıtlara geçti çok pişmanım birdaha kesinlikle asla yapmicam ama iş işten geçti eğer boşanma durumum olsa mahkeme çocuğun velayetini bana verir mi

11 Cevaplar

0 oy
(1,216 puan) tarafından
Vermez tabiki de neden boule bişi yaptın değer mi ya bizi olsaydı çocuğun ortada kalacakti
(1,216 puan) tarafından
Fevri olma birdaha bak sen kendinden önce en çok çocuğunu düşünmek zorundasın bu senin görevin herşeyde aklına onu getir
(1,340 puan) tarafından
Bende pişmanım zaten ve o günden beri tövbe ediyorum
(1,216 puan) tarafından
Eşin bunu koz olarak kullanabilir akli dengesi yok işte kendine zarat veriyor cocugad verebilir raporum var intihar etti falan diye sunsa yani faklı sonuçlar doğar umarım.boyle şeyler yaşanmaz
(1,340 puan) tarafından
Allah korusun ya aramız iyi şükür ikimizde birbirimizi seviyoruz ama ileride nolur bilinmez ondan merak ettim
(1,216 puan) tarafından
Hayırlısı boşver olmayan biseyi dusunme
-Reklam-
0 oy
(16,841 puan) tarafından
Bunu avukata sormak lazım ama bence o an için yeni psikolojik test yapıp rapor istemeleri lazım yani sonuçta aklı başında insanlar da böyle bunalımlara girebilir 
(1,340 puan) tarafından
Anladım canım teşekkürler
0 oy
(3,297 puan) tarafından
Benzer bi durum yaşadım canım bosanali beş yıl oldu kızımın velayeti bende ( mahkeme intihar edene değil ettirene yükleniyor) boşandığın dönem sağlık raporu istiyorlar iki taraftarda
(1,340 puan) tarafından
Ohh şükür içim rahatladı canım çok sağol ve saunada geçmiş olsun
(3,297 puan) tarafından
Teşekkürler canım rahat ol hiç bir şey senden ve çocuğundan kıymetli degil
0 oy
tarafından
Arkadaşım yeni heyete girdi bu yüzden boşanıyor ve kocası akli dengesi yerinde değildir demiş mahkeme de heyet raporu istemiş geçen hafta girdi hepsinden sağlamdır raporu aldı.Yıbaşından sonra mahkemesi var avukat çok emin veleyatin anneye verileceğinden. 
(1,340 puan) tarafından
Anladım canım teşekkür ederim
0 oy
(298 puan) tarafından
Vermez tabikiii
0 oy
(3,223 puan) tarafından
Eşine vermez 

Çünkü eşimin eski hanımı 2 kez intihara kalkıştı

Kızı gene hanımda oradan biliyorum 
0 oy
(237 puan) tarafından

Kimse kimsenin psikolojik altyapısını bilmeden kınamasın lütfen. 

Yaptığının nasıl bir şey olduğunu sen zaten anlamışsın evet yanlış bir hareket. Umarım Allah kalbine ferahlık verir. 

Diğer konuya gelince velayet davasında o zamanki şartların incelendiğini biliyorum yani dava açılınca geçmişte böyle bi durum var ama şuan yok dersen rapor alırsan belki sıkıntı olmayabilir. Sadece bu kriter olmaz yani

0 oy
tarafından
5 yıl sonra kayıtlardan silinir güzelde savunma yapabilirsen verirler tabi
0 oy
(348 puan) tarafından
Çok üzülerek söylüyorum ama kesinlikle vermez hem tedavi görüyorsun hem de böyle bir şey yaptığın için o çocuğun senin yanında güvende olmayacağını düşünerek den vermezler hele ki karşı taraf senin aleyhinde farklı ifadede bulunursa hiç bir şansın olmaz 
0 oy
(1,347 puan) tarafından
Doktorunla konuş bende tedavi için gittim ve dedim eğer birgün eşim ben psikolojik sorun yaşadım diye boşanma noktasına gelirsek bunu kullanırsa ne yapcam dedim oraya not düştü eşi yüzünden bu durumda diye hiçbir şey yapamaz ben notu düştüm dedi 
0 oy
(6,762 puan) tarafından
Tabi ki vermez o duruma gelecek ne yaşadın ki ya da çocuğunu hiç mi düşünmedin 

İlgili sorular

+2 oy
9 cevap 552 göst.
30 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 238 göst.
18 Şubat 2021 Diğer kategorisinde ogulcanmums (1,083 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 584 göst.