0 oy
774 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (8 puan) tarafından
Yine eşinizimi sever seçersiniz evlilik için 

Evet seçerdim küçük bir sebeb 

Hayır ise sebeb bu gibi 

aman sohbet olsun dertleşmek kimse yok etrafimda

Ben seçmezddim çünkü bana bir kaç defa demek az gelir bir çok kez fiziksel şiddet oldu psikolojik şiddet ise devam ediyor 

26 Cevaplar

0 oy
(856 puan) tarafından
Dünyaya bir daha gelsem yine arar bulur onu severdim hayatımda daha doğrusu Rabbimin bana nasip ettiği bu dünyadaki en harika insan ailemden bile öte benim için.
(8 puan) tarafından
Maşallah  :)
(856 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim Rabbim herkesin gönlüne görebir eş nasip etsin inşallah
-Reklam-
0 oy
(663 puan) tarafından
Yine eşimi seçerdim çok  şükür ben iyiyim de eşimde adam çıktı  5 yıllık evliyim hep annesi için ben onunla kavga etmişimdir haklı olduğum icin ağzını açıp tek kelime etmez o an icin beni sakinleştirir annesine de neden böyle yaptin da demez bende sakinleşince unutur gideriz konuyu mâaşaallah olsun evliliğime rabbim herkese iki cihan saadeti versin insaaallah 
(8 puan) tarafından
Insallah birde MASALLAH :)
0 oy
(1,748 puan) tarafından
Ben bu güne kadar tanıdığım kimseyi tekrar istemiyorum 

Artık farklı insan görmek istiyorum görgü ahlak istiyorum 
(8 puan) tarafından
Bende eşimle tanışmak bile istemezdim birde bana yaşattıklarını bilicem  ya kesinlikle yani sadece şükür ve mutluluk sebebim iyiki dediğim evladım var çok şükür  kocam benim sınavım bu hayatta
0 oy
(2,468 puan) tarafından
Valla tekrar gelme olursa olsaydı erkek olmk isterdim ha eşimle evlenirmydm HAYIR evlenmez dim 
(8 puan) tarafından
Bendeee :/
0 oy
(790 puan) tarafından

Evet yine eşimi seçerdim ama daha erken seçerdim o da pek mümkün olmazdı bilmiyorum işte hayatina kimse girmeden eşimi hayatıma alırdım :Dhaaa bide en büyük sorun böyle bir ailesi olmasaydı uf bu sebepleri düşününce yine secmekten vazgecesim geldi:D

Bana bu hayatta bir birey olduğumu, ne bileyim sevmeyi sevilmeyi herşeyi o öğretti o yüzden yine olsam yine o yine o

(8 puan) tarafından
Masallah size
(790 puan) tarafından
Rabbim tüm yuvalara huzur mutluluk versin bizlere de insAllah
0 oy
tarafından
Bin defada gelsem yine onu secerdim kısa cevap vermek gerekirsede beni dünyadaki tek kadınmışım gibi özel değerli kıymetli hissettirmesi 
(8 puan) tarafından
Oy masallah ne hos

İlgili sorular

0 oy
49 cevap 505 göst.
0 oy
79 cevap 1,099 göst.
0 oy
75 cevap 1,600 göst.
0 oy
68 cevap 893 göst.
13 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde hanimeli (575 puan) tarafından soruldu