0 oy
858 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (6,078 puan) tarafından

Bi süredir airfryer bakıyordum çünkü yarım kilo tavuk için koca fırını çalıştırmak sonrada temizlemektense airfryer daha kolay diye düşünüyordum ama çokta gerekli değil diye erteleyip duruyordum açıkçası eşim bana süpriz diye almış Arzum marka 4 Lt kullanan var mı? Daha kargo gelmedi ben normalde 7 8 litre alacaktım eşimde 3 kişiye 7 8 çok diye 4lt aldım dedi bana sormadan aldı bende acaba iademi etsek küçük mü bilemedim kullananlara sorayım dedim 

image

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Annem bana kendikni verdi 4 litre bence idael ya 1 kg kanadı alıyor içine 

Gelmişken bende sorayım bilen yazar belki 

Bu sürekli fişini cekiyormusunuz çünkü açık kalıyor ekran  
tarafından
Ama onun ışıkları yanmıyor:D
(13,784 puan) tarafından
Yok bee bize yansiyan bisey olmadi valla ben cok kullanmiyorum mesela bisey artmadi faturada
tarafından
Aman neyse :D napayim
(6,078 puan) tarafından
Kız bacım Kullanmayınca çek fişini rahat et yaw :D
tarafından
Tezgahta priz yok buzdolabının oraya sürekli tak çıkar yapmak yorucu oluyor :)
-Reklam-
0 oy
(10,992 puan) tarafından
Büyüklük iyi bence bizde 3 kişiyiz 5.5 lt kullanıyorum gayet yeterli oluyor 
(6,078 puan) tarafından
Köfte falan nekadar alıyo
(10,992 puan) tarafından
5 6 baget tek seferde pişiyor normal anne köftesi aynı 6 7 tane koyuyorum geçen kestane yaptım yarım kilo pişirdi koyduğunun boyutuna göre biraz
(6,078 puan) tarafından
Aaa iyi sevindim yaaa tamam ozaman :D
(10,992 puan) tarafından
Bana çok lüzumsuz geliyordu burda mecbur aldım kızım patates çok seviyor diye elimin altında asıl eleman oldu ☺
(6,078 puan) tarafından
Benim oğlumda çok seviyo ve sabahları kalkıp kızartmak açıkçası zor oluyor heryer yağ içinde bide 3 kişiyiz koca fırını çalıştırıp yarım kiloluk tavuk yapıyorum ya eee bu sefer fırın batıyo hadi onu temizle amann
0 oy
tarafından
5.5 lt benim airfrey gayet yetiyor... 
(6,078 puan) tarafından
İyi ozaman ya bacım iade etmeyeyim valla ya bide adam süpriz diye almış iade edelim desem üzülür
tarafından
Banada anneler gününde almışlardı kızım ile aslında çok ile yarar birşey olarak görmüyorum fakat hediye olduğu için duruyor ☺️
(6,078 puan) tarafından
Bende olmasada olur diyordum ama sürekli bakıyordum eşimde sürekli baktığımı görünce almış sağolsun kargo mesajı bana gelmeseydi süpriz olacaktı ama bana geldi shshsh
0 oy
(7,447 puan) tarafından
4+4 lt kullanıyorum hem yetiyor hemde iki farklı yemeği aynı anda pişirebiliyorum
(6,078 puan) tarafından
4+4 litre ne bacım ya ay benimki sadece 4
(7,447 puan) tarafından
İki hazneli canım 4 litre bir hazne 4 litre diğer hazne
(6,078 puan) tarafından
Aaa ne güzelmiş :D
(7,447 puan) tarafından
Evet çok iyi oluyor:)
0 oy
(5,470 puan) tarafından
Üç kişiye yeter canım benim misafirim çok oluyor ben onun için 12 litrelik aldım eşim tavuk çevirme sevdiği için fırın tipi olanlardan zaten fırın varsa evde gerek kalmiyo ben sadece alalimmi demişti yok deyince kızdığı için herşeye alalım diyorum:))
(6,078 puan) tarafından
Hahaha :D iyi yaptın ben misafir için zaten fırını kullanırım diye düşünüyorum ya
(5,470 puan) tarafından
Aynen canım birşey isteyince erteliyorlar onun için alalım dediğinde gerek yok dememek gerektiğini öğrendim:D
(6,078 puan) tarafından
Kız bende sürekli bakıyordum aman dursun şimdilik diye diye demekki söyleseymişim alacakmış :D yok bacım alalım dediğinde al hiç boşver gerisini
0 oy
tarafından
4 lt çok küçük. Alacaksanız en az 6 lt almanızı tavsiye ederim 
(6,078 puan) tarafından
Valla bacım almış kocam kargoda şuan
0 oy
(4,774 puan) tarafından
Bence ideal güle güle kullan canım valla firinim yok elim ayağım bu yüzden airfry  bide mikrodalga gibide kullanıyorum bence kullanışlı hayırlı olsun 
(6,078 puan) tarafından
Benim mikrodalgam var ay inşallah bacım ya gelsin bakalım bi

İlgili sorular

+1 oy
17 cevap 590 göst.
+2 oy
6 cevap 343 göst.
0 oy
13 cevap 880 göst.
8 Kasım 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 507 göst.