0 oy
41 göst.
Diğer kategorisinde (2,490 puan) tarafından

Kızlar akıl verin ne edem hamileyim kendimi tedavi edmym eşim işte gec gelyr evde ne yesem de atlatsam doktora gideyim dedim dün baya ii olmştm bugun başa sardık cok kötüyüm yav:'( ateşimde hafif var sirkeli su yaptım biraz iyi sonra yine aynı 

2 Cevaplar

0 oy
(14,005 puan) tarafından
Balli ıhlamur limonlu çay bol bol su çorba tükettim sık sık duşa girdim yuzumu buhara tuttum toparladım bende iki kere oldum bu hamilelikte

Geçmiş olsun 
(2,490 puan) tarafından
Ya hayır bnde olmam olmam hamile olunca yada adetli iken olym :( haftam kücük korkym nane limon icsen bişy olur mu ki
(14,005 puan) tarafından
Ben içmedım canım bilgim yok
(2,490 puan) tarafından
Tmm cano cok saol
-Reklam-
0 oy
(1,961 puan) tarafından
Bende aynıyım yeni tip domuz gribi dediler benim oglandan eşimle bana bulaştı 6 aylık hamileyim ilaç içemiyorum tabiki bol bol portakal mandalina sıkıp içiyorum birde nane limon içiyorum canım agrın varsa parol içebilirsin doktor zaten parol dan başka bişey vermiyor hamilelere çok zor geçen bir hastalık maalesef 
(2,490 puan) tarafından
Domuz gribinin belirtisi neydi sizde nane limon iceyim mi haftam cok kücük o yüzden icemdm ya :((
(1,961 puan) tarafından
Nane limon içebilirsin bende 6 haftalıkken ağır bir gribe yakalandım nane limon iç dedi drum ıhlamur içme çünkü rahim kaslarını gevşeterek düşüge sebep oluyor canım domuz gribinin belirtisi yüksek ateş mide bulantısı eklem vücut agrıları halsizlik
(2,490 puan) tarafından
Mide bulantısı yok ateşde öle aman aman yok ama eklem ve başım ağrıyor halsizlik de var :((
(1,961 puan) tarafından
Bol bol portakal suyu sıkıp iç başka türlü geçmiyor

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 192 göst.
7 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Hicran_yldz!! (2,490 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 115 göst.
29 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Hicran_yldz!! (2,490 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 80 göst.
2 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Hicran_yldz!! (2,490 puan) tarafından soruldu