Herkese Selam ! Şöyle ki doğum günüm yaklaşmakta .doğum günlerimi sevmeme rağmen yaşımın artmasını sevmiyorum ama .28 oluyorum (((neyse lafım ona değil.ben her doğum günlerimde güzel süslenip giyinip foto çekerim ve instagramda falan paylaşırım.evde de kaynana cadısı kayınbaba, kayın,elti vardır ha birde çocuklar (etlimden başkası telefonumu bilmiyor neymiş efendim kp oğullarına -karılarınıza telefon vermeyin dediği için.öbür oğlu için geçerli değil de bana düşen zibidi için geçerli.şu telefonumu kendim aldım)şimdi bu sorun olduğu için foto çekmem de sorun.kendime yeni bluz ve etek aldım resim için.evler de iç içe.benim odamda nerdeyse yer yok.yüne de kendi odamda foto çekmek istiyorum.ama sizce nasıl yapsam da şu kaynana cadısı farketmese?fotolarımı eltim çekecek hem.beni eltyle birlikte gördüğünde gelir burnunu sokar ne yapıyoruz diye.hem şu aldığım giysileri cadıya söylemedim.herşeye söyleyecek lafı var diye sinirimi bozacak diye.doğum günümde de giyemeyeceğim maalesef.sadece resim çektiğimde giyeceğim..alayım fikirlerinizi