0 oy
197 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,289 puan) tarafından
Kizlar ikinci oglum olacak ins ilk dogumum zor gecmisti bunu kendi istegimle sezeryan istedim 20 gun once gun vermisti dr ilk gun verdigi zamanlar cok heycanliydim sonra yavas yavas gecti suanda heycan cok yok ama yarin neler olur bilmiyom hem korkuyom hem heycanliyim nasil olacak bilmiyom belden uyusturma olacam ins ama korkuyom sonrasinda sütüm gelmezse diyede korkuyom 

6 Cevaplar

0 oy
(13,918 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun bi avazda kurtarsın hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah canım ♥️
(1,289 puan) tarafından
Amin bütün hamilelere ins
-Reklam-
0 oy
(967 puan) tarafından
Gelir insalah benim de 3 hafta erken sezeryan oldum geldi ama emziremedim bazı şeyler kısmet 
(1,289 puan) tarafından
Ins gelir kafamada takiyom
(967 puan) tarafından
Takma canım rızık allahtandir
0 oy
(5,586 puan) tarafından
Bitter cikolata nescafe kayisi hosafi al yanına canim ilk yuruyus zor oluyor dişini sık yürü sürekli belli bir sure sonra vucut alisiyor daha cabuk toparliyorsun 
(1,289 puan) tarafından
Iste hem cok yurumek iyi diyolar hem kendini yorma diyolar nasil olacak bu is
(5,586 puan) tarafından
Yürü canım ben canim aciyor diye fazla yurumedim herkesden önce sezeryan oldum herkesten sonra ciktim gazımı cıkaramadim diye rabbim nasip ederse ikincim olursa bu sefer yürücem bol bol
0 oy
(3,901 puan) tarafından
Merak etme sütun gelir benimde ikinci doğum sezeryan oldu normal doğumdan daha kolay geçti hiiic o kısmı düşünme gece uykusuzluk yorgunluk bunlar daha zor :) hayırla gelsin bebiş 
(1,289 puan) tarafından
O gunlere raziyim bi atlatsaydim allah saglik versin
0 oy
tarafından
Hiç öyle korkutma kndini ben de sezeryanla doğurdum belden uyusturmali doğru pozissyonu alırsan asi gibi bişey hissetceksin öyle anlatılanlar kadar acılı olmaz iyice kambur olcaksin hani kediler gernesirken sırtını kambur yapiyo ya o poziston ondan sonrası zaten çok kolay yatiyosub sadece 5 dkda biter Allah'ın izniyle sütün içinde korkma yanında mama götür hastanenin mamasını vermesinler ilketapta gelmez hemen ama sen 2saatte bi en geç emzir kendini iyi hissedersin saat başı emzir 3 5 güne kalmaz gelir sütun o zamana kadar 3 kere saat başı emzir 3uncu emzirmenin peşine mama ver sütünü de kontrol et evr gidince günlük sağ bak şöyle yap mesela gündüz saat başı emzir gece uykusuna geçtikten sonra 2 3 saat emzirme o sütünü sağ birikmis olcak ya goguslerin dolacak bak bakalım ne kadar süt cikiyo 60 70 CC çıksa yeter 2 göğüsten o kadar sütü gördükten sonra sagmayi bırak mamayı da bırak hatfa bi kere falan sağ bak boye bekleyip ne kadar sütun oluyo bi süre sonra gerek kalmayacak hastanedeyken de bol bol dinlen ayakafinin uyusuklugu geçince hemen yürümeye basla dik durmaya calis saat başı wcye git oraya gidip gelmen bile yeterli yürüyüş için bak nasıl hızlı toparlaniyosun bi de ilaçlarını düzenli iç gerisi çok kolay olacak 
(1,289 puan) tarafından
Tesekkur ederim onerilerin ins ins kolay gecer
0 oy
(7,457 puan) tarafından
Hiç bişey olmayacak gayet güzel geçecek iki sezeryan peşpeşe olan biri olarak söylüyorum :)
(1,289 puan) tarafından
Ins canm allah bagslasin
(7,457 puan) tarafından
Sağol canım

İlgili sorular

0 oy
46 cevap 2,172 göst.
27 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Birhilall (1,543 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 816 göst.
0 oy
13 cevap 358 göst.
5 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 255 göst.
1 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Sessiz1_i (1,121 puan) tarafından soruldu

412,823 soru

12,428,927 cevap

45,596 kullanıcı

Kategoriler