0 oy
256 göst.
Diğer kategorisinde (24 puan) tarafından
Merhaba öncelikle ...Benik 6 aylık kızım var maşallah çok hareketli bir bebek ama 1 hafta önce filan boynunu sürekli saga yatırıyordu dik pozisyonda doktora götürduk doktor pek bi açıklama yapmadı anormal başka hareketi olursa ve hala yapıyorsa nörplojie bi gidin dedi o günden beri gözüme uyku girmiyor anca 1 hfta sonraya randevu aldım .Şmdi 3 günsur filan yapmıyordu bugun çol yaptı böyle biz konusunca özellikle göz teması kurunca direk kafasını saga yatırıyo sonra kaldırıyor.vidro çekiyorum o anları anormal bi harekeride yok kafama çok taktım .Annelik dünyanın en zor meslegi gercekten var mi benim gibi bu durumu yaşayan şmdiden cevaplarnz icin Allah razı olsun

4 Cevaplar

0 oy
(7,458 puan) tarafından
Bilmiyorum inşallah bişey yoktur post üste çıksın
(24 puan) tarafından
Teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(20,566 puan) tarafından
Annelik zor gerçekten bu konuda fikrim yok. Kızım da 6 aylık ama kafasını bı tarada atmıyor. Bilemedim. Doktor bı görsün yine de. Bence önemli bir şey değildir ama için rahat eder
(24 puan) tarafından
Allah evladınınıza uzun ömür versin teşekkür ederim
(20,566 puan) tarafından
Cumlemizinkine inşallah. Ben de bugün kontrole gittim.  Kızım 2 aydır sadece 580 Gr almış. Çok az. Önümüzdeki ay da bakılacak. Yoksa tahliller yapılacakmış. Benim de canım sıkıldı biraz
(24 puan) tarafından
Annelik gercekten çok zor en ufak birr şeyde strese giriyoruz rabbim kimseyi evladıyla sınamasın.Üzülmeyin belki bi degeri düşüktur ona göre toparlanır insllh
(20,566 puan) tarafından
Hayırlısı ya Allah hepimize sağlık sıhhat versin
0 oy
(998 puan) tarafından
O kulağı ağırdigi içindir bence bazı bebeklerin kulakları çok ağrıyor benim oğlum hep tek kulağına doğru egiyordu yastığa sürüyordu sonra anlamaya başlayınca kulağını çekmeye başladı emin olduk bizde Dr a goturduk kulağında enfeksiyon çıktı gerçekten de damla verdi düzeldi siz yine de Dr takibi yaptırin ben tahminen konuşuyorum çünkü 
(24 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim Allah evladınıza uzun ömür versin
(998 puan) tarafından
Amin Allah sizinde evladınıza uzun ömürler versin inşallah ❤️
0 oy
(3,515 puan) tarafından
Diş çıkarıyor olabilir mi acaba. Ağrısı kulağına vuruyordur belki. 
(24 puan) tarafından
Aynen diş dönemindeyiz

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 357 göst.
31 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Alpingo!!45 (750 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 552 göst.
21 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Zzzzzz (1,714 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 142 göst.
4 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Pembikmor (1,572 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 162 göst.
9 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde Toprak_Hilal (2,363 puan) tarafından soruldu

414,119 soru

12,463,438 cevap

46,809 kullanıcı

Kategoriler

...