Warning: session_start(): open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php80/sess_77e952dc44e5cef0650c122ef529633e, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php80) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162
Sabah sezeryan var ve ben cok kötü öksürüyorum-Aile & Aşk
0 oy
192 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,291 puan) tarafından
Kizlar bu aksam basladi daha ama cok kotu oksuruyom dr sordum grip filan olursam ertelenir mi dedim yok demisti ama dikislerim agrir diye cok korkuyom cok fena oksuruyom iptal ettirmekte istemem ablam ve esim izin aldi isten nasil olur sizce

6 Cevaplar

0 oy
(4,591 puan) tarafından
Buhar mak ile buhae verseler once nasil olur acaba 

Allah yardımcın olsun canım benim 

Saglikla al kucağına 
(1,291 puan) tarafından
Aminn bilmiyom dr ne derse artik ama korkuyom hem ertelemekten hemde boyle olmaktan
(4,591 puan) tarafından
Iste oksurugun dikisine zarar verecek boyuttaysa erteler diye dusunuyorum ama genelde genel sezeryandan sonra oksuruk tutuyor insanı hemsireler dikis yerine yastik bastirarak oksurup hapsurabilirsin diyorlar.
Aksilige bak sen ya tam gununu bulmus yani
-Reklam-
0 oy
(1,230 puan) tarafından
Erteleme şansiniz varda ertelemenizi tavsiye ederim,gerekirse tek kalın ama oksurmeyin.Bu arada oksurmek dikisinizi vs acmaz ondan korkmayin o açıdan sorun yok sadece caninjz yanabilir.Sezeryan zor bie surec değil ama gaz cok oluyor ilk gun insanda o gaz karnini taş gibi yapiyor oda hareket kisitliligi nefes bile almak istemiyordum kıpirdamamak icin.Fakat dedigim gibi olay dikiş açılmasi vs değil acı cekebilirsiniz buda sinir bozar.Cok gecmis olsun ve Allah kavuştursun
0 oy
(4,987 puan) tarafından
Almazlar bende öyleydim bir hafta erteledik sonra aldılar ilaç da vermediler eşim sabah akşam portakal sıkıp pekmez veriyordu ☺️
0 oy
(829 puan) tarafından
Hatmi çiçeği araştır gebelikte oluyorsa. Bı bardak Sütü kaynat içine bı tutam Hatmi çiçeği at bı iki kere daha kaynasın kapat ağzını 10 dk dinlensin süz ve üç baya rahatlatir
0 oy
(14,146 puan) tarafından
Can cok yakiyor okusurunce hapsurunca 
0 oy
(2,951 puan) tarafından
Valla genel anestezi oldum hayatımda oksurmek bukadar benim için işkence olmamıştı..

Allah yardımcın olsun oksurmeceksin dediler ama gel gör ki çok öksürük yapıyor aneztezi de..

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 148 göst.
20 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Papatym35 (824 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 92 göst.
24 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 473 göst.
30 Nisan 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zhramt (79 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 150 göst.

413,968 soru

12,459,878 cevap

46,673 kullanıcı

Kategoriler

...