0 oy
163 göst.
Diğer kategorisinde (33 puan) tarafından
merhaba arkadaşlar eltim sezeryanla doğum yaptı 5 saatir ameliyattan çıkmış ne kendisini görebildik nede eltim yoğun bakıma almışlar orada müşade altında olacak dediler bebeğide küveze aldılar yarın vereceğiz dediler her sezeryan yapan kişi yoğun bakıma mı alıyorlar biz sorduk iyi bişeyi yok dediler bebeği verin dedik yarın dediler benim anlamadığım neden yoğun bakıma aldılar bilgisi olan varmı lütfen 

6 Cevaplar

0 oy
(1,711 puan) tarafından
Başlık hatalı onun için. Normal canım bende 6 saat yoğun bakımda kaldım iki doğumumda da
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bende sezaryen oldum yarım saatte çıktım bilmiyorum 
0 oy
(932 puan) tarafından
Benim yengem sezeryan oldu açıkçası bence yoğun bakıma almamaları gerekiyordu İnşallah bir sorun yoktur çok geçmiş olsun
0 oy
(1,500 puan) tarafından
Evt kaç saat kaldım tam bilmiyorum ama 2 3 kalmisimdir bide düzgün başlık yazmadigin için kapaniyo  benim bebeğim kuveze girmediği için onu bilmiyorum 
0 oy
(2,478 puan) tarafından
Bende iki dogum yaptım sezeyan hiç öyle birsey  olmadi inşallah  bir sıkıntı yoktur Allah  yardımcınız olsun 
0 oy
(2,179 puan) tarafından
Canım ben 3 tane sezeryan doğum yaptım başıma gelmedi demekki amelyat ağir gecmiş oyuzden gecmiş olsun

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 189 göst.
24 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Papatya__cicek5424 (1,030 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 111 göst.
+1 oy
20 cevap 271 göst.

Kategoriler

1,446,723 soru

23,765,267 cevap

315,643 kullanıcı

...