0 oy
212 göst.
Aile kategorisinde (2,029 puan) tarafından
Kızlar inanın nereden baslicagimi bilmiyorum ama biriyle konuşmazsam daha çok deliricem. Önce ayrıntı sıralayım beni daha iyi tanıyın

Eşim bi dedigimi iki etmez çok sever değer verir cevremde herkes böyle bi eşe sahip olmak ister ama evde ekstra katı kurallı bazen inadı tutuyor dediğim dedik oluyor. Mesela bi akrabamı sevmesin bırakmaz görüşeyim 

Kaynanam kayinbabam 9 yıldır benle yasarlar iyiyiz şükür severim

Şimdi geleyim  meseleye ayağım kırık alçıda 2 çocuğum var sağolsun kimse yanlız bırakmaz eş dost elleri kolları dolu gelir işimi yapar giderler. Bugünde 3 halam geldi büyük halamın oğlu evli doktor ama ailevi problemlerden uzaklaştik benim problemim yok ama eşim bi gıcık kaptı izin vermiyor ne evine gideyim ne o gelsin. Hasta olduğumu duyunca koşa koşa gelmiş. Ama ben geldiğini eşime nasıl söylicem kavga kıyamet yıkar ortalığı kendi acizligime de deliriyorum öfkesi karşısında çaresiz kaldığım için nefret ediyorum kendimden

2 Cevaplar

+1 oy
(3,575 puan) tarafından
Yalnız değil ki halalarımla gelmiş dersiniz. Bunda kızacak bişey yok ki. Ayrıca buna saygısı yoksa o nasıl sevgi. Ordan girersiniz konuya. Tamam istemediği yere anne baba değilse sorun çıkmasın diye gidilmeyebilir ama eve gelen hem de geçmiş olsuna gelene ne diyeceksin. Ayıptır. 
(1,009 puan) tarafından
Bunlari yapan bir adam size değer vermiyor dur kusura bakmayın onunki aile ana baba siz taş kovugundanmi geldiniz .siz anne babasına hizmet edip aynı evi paylaşırken iyi siz kardeşinizle telefonda konuşunca mi kötü oluyor .beni kardeşimle gorusturmeyecek adamın ana babasına bir bardak su dahi vermem ben olsam bırak aynı evde yaşamayı .sizde onun ailesine tepki koyun kısasa kısas görsün o zaman . Eşiniz değer veren biri değil narsist bence kusura bakmayın ama aşırı kompleksli geldi bana .size iyi davranıp ilgi gösterme kisvesi altında manipüle ediyor kendi kurallarını uygulatiyor .aslında şunu demek istiyor sen kendi çevrenden soyutlanirsan ikimiz çok iyiyiz ben sana çok ilgi gösteririm falan filan seni yalnizlastiracak ki kendi tarafına çeksin kendi ailesine kendine muhtaç etsin .malesef birçok erkek böyle
(2,029 puan) tarafından
Olmazmıyımm :(
(3,575 puan) tarafından
Sonsuz artı ++++++++++++++++++++++ Emine3507
Detaylı yazdığınız fikirlerime tercüman olduğunuz için ayrıca teşekkürler.
(1,009 puan) tarafından
Akraba ikinci derece ama kendi ailenizle gorusmenize size yapılmış çok çok büyük yanlışlar yoksa karisamamali .kaldıki yanlış bile yapsa aileniz görüşüp görüşmemek size kalmış bişey . Bu tipler kendi ailelerinden asla vazgeçmez mesela  sizi de içine çekmeye çalışırlar kendi ailesinin. Ben olsam tepkimi tavrımi koyarım  bu kadar verici olmayın üzülürsünüz
(1,009 puan) tarafından
Rica ederim istemsizce sinirlendim ...
-Reklam-
0 oy
(795 puan) tarafından
Canım eğer sana bir zararı dokunmadıysa düzgün bir insansa eşin niye buna karşı çıksın ki şimdi desem kötülüğü huyu vardır gözü tutmamıştır bir yanlışını görmüştür eşin haklı derim  ama öyle bir şey yoksa böyle yapması saçma herkesin insani hakları vardır sen de kendi haklarını korumalısın.
(2,029 puan) tarafından
Söyle kız kardeşimin eşi ve kuzenimin eşi  kardeş kardeşim boşandı. Arada küslük oluştu gereksiz gerilmeler

İlgili sorular

+2 oy
13 cevap 433 göst.
4 gün önce Aile kategorisinde Sevgi344 (243 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 113 göst.
12 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Su1880 (119 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 110 göst.
12 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Unalgll (64 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 296 göst.