0 oy
144 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (829 puan) tarafından
Kizlar bugun pazarin orda araba durmua kestane satiyodu yarim kilosu 50 liraydi aldik yarim kilo eve getirdim pisirdim piserken kopurdu neyse soymaya calisiyorum zar zor soyuluyor bir lokma aldim tadi da yoktu yemedik attim hepsini sonra haberlerde cikti çin kestanesiymis aslinda ****** yemi olarak kullaniliyormus ve kopuruyormus piserken zehirlenme riski yaratiyormus googlede falanda cikti karsima dedim iyi ki yemedik aman sizde dikkat edin almayin sakin baya buyuk oluyolar bide bunlar piserken kopuruyosa yemeyin diyolar 

4 Cevaplar

0 oy
(3,568 puan) tarafından
Zaten kilosu yüz lira çok ucuz 

Ucuz olan her şeyden suphelenirim ben 
(829 puan) tarafından
Bende suphelendim aslinda hatta esim 1 kilo alalim dedi yok yarim alalim bi bakalim nasil dedim tadi tuzu yokti zaten attim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ay bizde aldık normal kestane diye aldık ucuz diye bile değil yani hamileyim bir de canım çekti aldık 130 TL di bir tuhaf oldum zaten niye ucuz diye köpürdü falan da ve tadı kötüydü yedik çöpe gitmesin diye sonradan karşıma çıktı herkes almayın diyor videolarda vala adam bu hafta gelmedi biliyor musun bir daha da gelmez çünkü bir sürü kişi aldı köy yeri burası bir o vardı pazarın içinde de ayrı kestane vardı adam 250 TL dedi kilosu çin kestanesi değil dedi işte dedim zaten fiyatından belli düzgün olan pahalı olandır gerçekten 50 ye 100 e kestane mı kaldı 
(829 puan) tarafından
Bugun ayni adam baska bir yerde satiyodu dedim zabitayi arayalim esime de aramadi
0 oy
(4,296 puan) tarafından
O hatayı bende yaptım ama benim aldığım zaman haberlere çıkmamıştı kilosu 100 TL bende yarım kilo aldım getirdim yaptık asla soyulmuyor sinir oldum dedim sonra haberlere düşünce anladım. Geçen bimden aldım güzeldi 
(829 puan) tarafından
Evet ya bende soyamadim iyi ki de soyulmamis bimden almistil bizde ilk o cok güzeldi
(4,296 puan) tarafından
Evet güzel BİM'in. Bizim burada bugün pazar var seyyar satıcılar gelmişti yine kestane satıyorlardı afyon kestanesi adı altında çin kestanesi :))
0 oy
(5,345 puan) tarafından
Canim ucuzsa almam bişeyi.d 

Mantar da gecen kilosu 70liraydı esim al diyor dedim hayatta almam dikkat et bundan snra
(829 puan) tarafından
Yok bi daha asla ucuz bisey almiycam valla

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 86 göst.
15 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde BirAnne93 (696 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 87 göst.
27 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Buket masal (2,494 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 364 göst.
14 Ocak 2020 Diğer kategorisinde Beyaz Gül (675 puan) tarafından soruldu