Yani kizlar işten geliyor yatıyor yattığı gibi telefon elinde hemen ne çocukla oynuyor ne benimle vakit geçiriyor habire ya oyun oynuyor ya da bir şeyler izliyor evde çocukla tekim kimseye de gitmiyorum hava soğudu disarida çıkmıyoruz bende insanim dedim patladım yeter ya dedim gecen hafta da aynısını yaptı hastayım dedi arkadaşı aradı çıktı gitti zaten her cumartesi akşam maçları var bir de maçtan sonra kokorec yemeye falan gidiyorlar neyse diyorum kafasını dağıtsın çünkü öyle söylüyor iyi geliyor kafami dağıtıyorum dedi bende geçen patladım buna bende insanim hani o kafa bende de var benim de kafa dağıtmaya ihtiyacım var dedim ee ben napayim dedi. Uzun zamandır bir yere gitmiyoruz bir aktivite bir şey yok sıkıldım gidip geldiğim bir arkadaşım komşum yok varsa yoksa akşam olunca kaynanamlari görüyorum ya yarında kuran varmış kurana gitcez diyor akşama arkadaşının yanına gidecekmis araba yapmaya Allah aşkına ya evlilik sadece cinsellikten mi ibaret ben cok sıkıldım bu durumdan çünkü ilgi yok alaka yok niye evlendik biz. Dün gecede yattım tutturdu su getir ilaç getir ama neler neler sayıyor yok şunun ruhuna yok bilmem ne bende eskiden olsa hemen kalkar getirirdim dün gecede getirmedim çünkü hem aşırı sinirliyim hem de kırgınım ona karşı maça gitmeden önceden de kendinden sogutuyorsun diyor bende dedim demekki bazı şeyler senin yaptığın gibi yapilinca böyle oluyormuş bak dedim çünkü ben soğudum artık illa ona hizmet edyim istiyor ne derse ikiletmeyeyim ama içimden gelmiyor artık uzun oldu kusura bakmayın ♥️