0 oy
150 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (257 puan) tarafından

Ki,lar grip oldum ağır geçiriyorum çok dikkat etmeye çalışıyorum bebeğim için maske takıyorum ama bugün çok huzursuz biraz da sanki ateşide oluyodu şimdi bisi yok ama sabah kalktiginda otleydi vücudunda da bunlar çıkmış neden olur 

image

9 Cevaplar

0 oy
(919 puan) tarafından
Ay çok geçmiş olsun merak ettim 
(257 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(1,496 puan) tarafından
İsilik gibi ev çok mu sıcak çocuğu çok kalın mi giydiriyorsun
(257 puan) tarafından
Ev sıcak büyük ihtimalle Yaa çok giydirmiyorum peki napsam geçer
(2,203 puan) tarafından
Bol bol yıka canım her gün gerekirse amca öyle geçiyor yani en azından bizde işe yarıyor
0 oy
(3,507 puan) tarafından
İslike benziyor doktora götür losyon yazar birde vücuda şampuan sürme bebek sabunu ile yıka 
(257 puan) tarafından
Şampuanla yıkıyorum ondan mı oluyo diyosun canim
(3,507 puan) tarafından
Hayır isilik sıcaktan olur ama şampuan kullanma ki geçsin benimde oğlum olmuştu şampuan yerine sabunla yıkadım ama sizin ki çok olmuş. Doktora götür bir baksın ona göre ilaç yazıyor başka türlü gecmez
0 oy
(1,550 puan) tarafından
Bence sen cocougu bir acile götür kuzum 
(257 puan) tarafından
Keyfi yerinde şuan aglamiyo bı sıkıntısı yok gibi duruyo canım açıklık durumu varmı acaba herkes isilik demis
(1,550 puan) tarafından
Ateş ve huzursuz demişsiniz eğer öyleyse götürün bunlar eşlik etmiyorsa isiliktir
0 oy
(3,572 puan) tarafından
İsilik olmuş bu çocuk 
(257 puan) tarafından
Ne iyi gelir peki
0 oy
(3,575 puan) tarafından
Emiyorsa yediklerinizi kontrol edin. 

Mamaysa değiştirin

Banyodan sonra güzelce kurulayın. 

Bacoderm alıp sürebilirsiniz sivilce gibi olduğu için ama. Bişey sürmeden doktor görse daha iyi olur. 
0 oy
tarafından
Sıcak tan olmuş ev sıcak sa kalın giydirme benim oğlan da olmuş tu yaz ayında zor geçmiş ti 
0 oy
(2,654 puan) tarafından
İsilik gibi kuzum , ev sıcaksa ondan olmuştur. Emince terliyorlar zaten. Bizim ev 22 derece tek kazak bile değil takım giydiriyorum ideal oluyor . 
0 oy
(1,048 puan) tarafından
Yenidoganda  cikiyo benim oğlumda da çıkmıştı dokor oylr soyledi kizim var 72 günlük ama olmadi cok şükür  cok gecmis olsun 
(1,048 puan) tarafından
cok sicaktan olur dedi doktor surekli yika demişti ilk cocuk usur diye hep kalın giydiriyodum ama kizimi bi zibim ustune kazak yatagindan alinca battaniyeye sarıyorum

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 421 göst.
0 oy
4 cevap 92 göst.
0 oy
10 cevap 261 göst.
1 Şubat 2023 Aile kategorisinde yeniannemeryem (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 214 göst.
26 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Ozlem18186 (37 puan) tarafından soruldu

405,947 soru