0 oy
89 göst.
Diğer kategorisinde (52 puan) tarafından
Kızlar altı aylık bebeğim dünden beri öksürüyor doktora götürdüm bugün cigerinin bogazinun temiz oldugunu söyledi ee o zaman nerden geliyor bu öksürük anlamadm gitti evde ne yapabilirim onu rahatlatmak için ve öksürügunun geçmesi için 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Röntgen ve kanına bakıp mi bu kanıya vardılar acaba ? Benimde kızım öksürmeye başlamıştı hemen götürdüm röntgen ve kanına baktılar erken teşhis bronşit  oldu 3 günde geçti 
(52 puan) tarafından
Kan değil ama röntgen çekildi akciğerden canım
-Reklam-
0 oy
(3,281 puan) tarafından
Enfeksiyon yoksa temiz çıktıysa yani dedign gibi ben su ısıtıcısı ile şu kaynatıp çıkan buhara tutup boğazını yumusatiyodum kuru oksurukte
(52 puan) tarafından
Boğazında bişi yok röntgen çekildi ciğerin de bişi yok ayrıca steteskopla da dinledi acile götürmüştüm bugün hiç bişi yok dedi akciğer filminde sadece gazı var dedi o gaz göğüs kafesine baskı yapıp göğsünün hırlamasini ve öksürük yaptığını söyledi ama ben öyle düşünmüyorum insan öylesine oksururmu ya mutlaka vardır bisey
0 oy
(2,338 puan) tarafından
Buhar tutabilirsin  
0 oy
(7,461 puan) tarafından
Odasını nemli tut varsa lavanta kaynat odasına koy buharı gelsin ayrıca çay makinasininagzini aç kaynat odasi nemlensin basida biraz yüksekte yatır canim

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 397 göst.
12 Ocak 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 552 göst.
14 Mart 2021 Diğer kategorisinde Zhlfrk (7,631 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 63 göst.
15 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Myangell (655 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 217 göst.
21 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Filiz Taser (26 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,438,793 soru

23,655,472 cevap

308,705 kullanıcı

...