Kilolu biri değilim takmışlar kiloma hamileyken çok kilo almadım doğumdan sonra da hemen verdim diye bazıları her görüşmede görüşmeyeli nasılsın demeden kilo vermişsin almissin doğumdan sonra yine de göbeğin kalmış fark ettim hemen gibisinden yorum yapıp gülüyor hoşuna gidiyor küçük ayva göbeğim olsa bile. Ya hu sanane dememek için kendimi zor tutuyorum. Ben biriyle görüşünce kilo almışsa asla yüzüne vurmam hatta kilo mevzusunu hiç açmam cubku bazıları zayifliktan yakınır zayifsin diyerek üzmek istemem bazıları kilodan yakınır kilo almışsın diyerek moral bozmam. Bazı insanlar neden böyle kıskançlık yaptıklarını düşünüyorum. Kendileri seksen kilo karşıdakinin küçücük göbeğine kilosuna ne hakla yorum yapabiliyorlar bilmiyorum.
Aşırı da zayıf değilim ideal kilodayım ama her seferinde suçluluk hissettiriyolar bişey yemiyorsun bence diyet yapıyorsun ama söylemiyorsun çocuğunu da zayıf dogurdun emziriyorsun yemedigin için sütun de yaramamış çocuğa vs diye. Ki gerçekten yiyorum ama sağlıklı besleniyorum sadece ekstra bişey yapmiyordum diyet felan. Sadece kadınlar değil erkekler de yapıyor bunu ki bana çok ayıp geliyor demekki vucuduma baktı ki bu kanıya vardı diye. (Dayı, amca, kayinbaba vs)