0 oy
1,050 göst.
Diğer kategorisinde (2,486 puan) tarafından
kızlar şimdi beni yanlış anlıcaksınız belki linç ediceksiniz ailemi istemediğimden değil neyse kızımla bu ikinci yılbaşımız olucak geçen sene ilk yılbaşımızdı ailem bizdeydi oturduk istediğimiz gibi eğlenemedik ve eşimle çok hazırlık yapmıştık bu sene için planımız vardı ailecek kutlucaktık bu akşam ablam aradı annemle babam yine geliceklermiş bu yılbaşıda 3 hafta öncede bize kalmaya gelmişlerdi yılbaşından konu açıldı babam dedi anneni yemeğe çıkarcam falan annem hemen dediki bu yılbaşıda yine gelicem buraya kalıcam baya burda eşimde gel anne falan dedi yani gelme desek ayıp olurdu ama annem düşünmesi lazımdı bunu hayır yani gelmeleri sıkıntı değilde ne zaman gelseler bize kalmaya babam internetten hep oflu hocayı izler komedi olduğu için bide hep aynı dizi yani bu seferde öyle olucak 7 de yemek yiyoruz 8 de hemen masa kuruluyo çay çerez vs.falan sonra kaldiriliyo masa bidahada koca gece oturuyoruz boş boş oflu hocanın bitmek bilmeyen sezonlarını izliyoruz yani bu yılbaşımızda zehir olucak.bize yarın ağacımızı kaldırıcam yapmıcam yılbaşı zaten isteğim yok bu sene 

28 Cevaplar

0 oy
(1,792 puan) tarafından
Vala bn olsam annem babam gelsn isterm keşke bnmkiler gelse öyle offf hüzünlendm yine:((
-Reklam-
0 oy
(4,706 puan) tarafından
Anne babam  bize gelince  biz daha mutlu oluyoruz  annem der dışarı çıkacaksınız  cik in bebeğine  ben bakarım biz yine çıkmayınız  sizinde cicujkaeiniz varsa  annen baksin sizde  eşimin arkadaşları davet verecek oraya gidecez dersiniz gidersiz  2 saatliğine 
0 oy
(683 puan) tarafından

Keşke ailem gelseydi kalsaydı da sürekli aynı şeyleri izleseydi . 

Kız sizi görmek istiyor yanınızda olmak istiyorlar demekki. Bişey olmaz eşin tabi sorun yapmicaksa nolmus ki. Bana göre 
Biz yılbaşı kutlamadigimiz icjn, diğer özel gunlerde de olsalar sorun olmaz derim tabi yıldönümü hariç :)
0 oy
(1,881 puan) tarafından
Benim annem de bi naz niyaz la gelir istiyor ki hiç ev den çıkmasın herkes ona gelsin :))
0 oy
(1,948 puan) tarafından
Bi zahmet yapma zaten. Birçok insan hatta farklı din mensupları bile bu yıl yapmayacağını açıkladı malüm sebebplerden dolayı. Senin çok buyük problemin var bence buna yakışır yapmamak
0 oy
(143 puan) tarafından
Yilbasiyla bir alakam yok kutlama taraftari dilim ama senin acindan bakinca ozel bir gun onlar goruyorsun ve o gunu esinle basbasa kutlamak istyorsun keske ablana deseydin sen onlara soyle gitmeyin belki basbasa kutlamak isterler diye
0 oy
(10,872 puan) tarafından
Bence nap biliyo musun eşin sen çocuk üçümüz dışarı çıkın o gece annenle babanda evde otursun Oflu hoca izlesinler belki bi daha gelmezler :)
0 oy
(1,460 puan) tarafından
Bende hep ozel gunlerde ailemle plan yapiyorum ustelik yakiniz yani. Haftada bir iki giderim. Annem ogluma bakmaya gelir ben ise gidince . Hic boyle dusunmemistim nedense. Simdiden aklimdan onlarla bir yilbasi plani gecmisti. Herkesin fikri farklidir tabi saygi duyarim

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 139 göst.
22 Nisan 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Aysegul&20 (5,147 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 737 göst.
26 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Buket masal (2,486 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 440 göst.
26 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Eda06 (3,744 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 405 göst.
7 Haziran 2021 Aile kategorisinde Tuqcee1 (350 puan) tarafından soruldu

405,771 soru

12,159,833 cevap

36,601 kullanıcı