0 oy
67 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (3,568 puan) tarafından
Nasıl önüne geçiyorsunuz Allah aşkına sürekli öksürük hapşırık ne yapacağımı şaşırdım. Yarına çocuk hastalığına randevum var alerji testi yapılacak. Nasıl bi süreç beni rahatlatan tavsiyeler bekliyorum 

3 Cevaplar

0 oy
(3,568 puan) tarafından
Postum çıksın yukarı 
-Reklam-
0 oy
(54 puan) tarafından
Benim kızım bronşit canım 11 aylıkken başladı şuanda 8 yaşında küçüklüğünde çok zor geçti hep hastanede yattık şimdi evde kendimiz hallediyoruz hava makinesiyle terlememesi lazım ama okulda çok zor
0 oy
(3,061 puan) tarafından
Terlemeyecek, kokulu her şeyden uzak duracaksiniz, abur cubur yemeyecek, sütten de uzak tutun o da öksürük yapar. Gece oda dercesi 21 nem yuzde 50 olacak. Odasında dolap üstünde falan eşya olmayacak. Pelus vs. Toz toplayan seyler olmayacak. Hali perde sık sık yıkanacak. Çarşaf sık değişecek ve yatak gun aşırı supurulecek. Oda temizliği de özenli yapılacak. Emek isteyen süreçler büyüyene kadar 
(3,568 puan) tarafından
Kurutma makinesi yok koyacak yerim de yok maalesef. Peki siz ilk hangi bölüme randevu almışsınız. Test nasıl oluyor zor mu
(3,061 puan) tarafından
Ben doğrudan çocuk alerji uzmanına götürdüm. Alerjik astim değil benimki ama o da alerjik olarak oksuruyor sık sık. Benzer öneriler veriyorlar zaten
(3,568 puan) tarafından
Alerji için  test yapılmıştır o zaman. Devlet hastanesine mi gittiniz
(3,061 puan) tarafından
Hayir teste gerek görmedi doktor anlattığımız bulgularla alerjik öksürük olduğunu söyledi. Kliniğine gittik biz devlette alerji uzmanına gitmek zor bildiğim kadarıyla araştırma hastanesinde var ama cocuk doktorunun yeşil alan açıp sevk etmesi gerekiyor.
(3,568 puan) tarafından
Evet normalde bizim doktor da özelde prof uzmanlık alanı bu kan değerlerine bakıp alerjisi var demişti. Araştırma hastanesine gitmemizi söyledi. Yarın çocuk hastalığına randevumuz var bakalım test için sevk verir umarım

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 127 göst.
9 Haziran 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mervetrm (17 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 53 göst.
0 oy
9 cevap 148 göst.
0 oy
7 cevap 169 göst.
14 Aralık 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

404,899 soru

12,129,379 cevap

36,496 kullanıcı

...