0 oy
343 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Görümcem le konuştuk.bizim.hem ziyaret hem ticaret hesabı işimiz var uzun bir yolculuğa 4.5 saatlik bir yol dilimi bu 

Ben gideceğimizi ama hamile olduğumdan ertelediğimizi bebekk doğunca gideceğimizi söyledim görümcem gülmeye başladı ne varki dedi bin git işte dedi en fazla yolda dogurun dedi yada orada dedi yada dönüşte dedi 

Ben yanlış anlamadım abla ama dedim 33 haftalık olmadım daha olacağım Allah korusun dedim bişey olmaz olmaz doğur artık dedi yine seslenmedim kapattım 

Eşim geldi günümün nasıl geçtiğini sordu bende söyledim olanları böyle oldu dedim ablam böyle dedi bebeğimiz için en fazla yolda dogurun dedi dedim güldü dedim eşim de dedki sen ne dedin çok merak ettim dedi sinirlendi bı anda ben sana ksmek için anlatmıyorum sohbet bu şekilde oldu neyse dedim senin günün nasıl geçti sen ne cevap verdin canım dedi bende Allah korusun abla haftası daha küçük dedimi.soylwdim eşim ben anladım anliyacagimi bu kedi yavrusunu doğur gel ne demek gülmek ne demek aklına geleni konuşuyor kendisi iki adım yere gitmedi bebek te bebek diye dedi neyse dedi 

Bir oğlum var bir kızım olcak görümcemin oğlu yok eltimin iki oğlu var oğlan çok istemiş zamanında şimdi senden çıkarmaya çalışıyor sınırını dedi ben şok geçirdim iyi niyeti ne mi bana yaptığına mi bende nasıl güzek konuşuyorum aman boşver demekki erkek ellvlat ona layık değilmiş Rabbim bilir dedim kapattım.konuyu ama tekrar şöyle düşündüm de 

O an niye erken dogunva çok mu iyi olacak deseydim keşke eşim kızdı ona niye cevap vermedin hakettigi şekilde dedi hastaydı dedim

5 Cevaplar

0 oy
(2,961 puan) tarafından
Sen onun ablasinibondan iyi taniysmazsin dogru diyor esin  kedi yavrusumu bu abla orda burda yolda dogurayim şakası bile kotu deseydin de mort olsaydi  denagesiz 
tarafından
Kız ben şaka yapıyor sandım esimede böyle dedim eşim şaka falan değil ciddi söylüyor ben duysam diyeceğimi bilirdim dedi
(2,961 puan) tarafından
Dogru demis saka yapmis kendince ama esinin dogru diyor kedi yawrusu demek istemis kendince
-Reklam-
0 oy
(1,767 puan) tarafından
Esin ablasini daha iyi tanir ondan sinirlenmis  bence esinin anladigi gibi demek istedi Allah muhafaza dogdugunda nazar filan etmesinde 
tarafından
Etmez canım inşallah okadar kötü biri değil ama cinsiyet konusunda sıkıntılı belli
0 oy
(298 puan) tarafından
İlk defa bı erkegn kendi ailesinin söylediği şeyin yanlış olduğunu ve laf soktuğunu duydum . 

Helal enişteye biz desek kocamiza ablan böyle dedi şaka yapmış der guler geçerdi 
tarafından
Çünkü defalarca yapmaya  çalışmış ve farkına vardım saolasin canım
(298 puan) tarafından
Anladm canim yinede güzel eşinin farketmesi bizimkiler aileleri söz konusu olunca hep şaka , öyle demek istemedi derler . Sende ona göre dikkat et bı daha
tarafından
Canım eşim kimin ne olduğunu çok iyi biliyor o yüzden
0 oy
(13,585 puan) tarafından
Canım nasılsın?

Adam kendi ailesini tanıyor ne güzel. Boşver takma hamilesin sadece kendini bebeğini düşün şu an önemli olan sızın sağlığınız ne dese desın 

Allah en güzelini biliyor 
(13,585 puan) tarafından
Yolun sonu görünüyor ☺️
İyiyiz şükür ilk muayene için geldik deli gibi sıra var
tarafından
Oy yerim ben onu hayırlı haberler alın inşallah canım benimm
(13,585 puan) tarafından
Teşekkür ederim ♥️♥️
tarafından
Enncokno muayenelerden korkarım ne için gittiniz ısıtmemmi
(13,585 puan) tarafından
İşitme taburcu olurken yapıldı ilk genel muayene canım
0 oy
(10,814 puan) tarafından
Enişteye helal olsun kız bizim kocalarada bu akıldan ihsan etsin rabbim aminnnnnn vala bacısı okurken şaka yapmistir olabilir falan dedim ama eşin ablasını daha iyi tanır o fesatlikla söyledi diyoss bi fesatlık vardır bak benden sana tavsiye hamileyken de dogurunca da ömrünün sonuna kadarda sakin cocugunla ilgili biseyi gorumcene anlatma iyi biseyini anlatırsın ne biliyim kilosu şöyle iyi boyu şöyle uzun dersin yemeğini şöyle yiyo dersini şöyle güzel yapiyo dersin fesatlık yapar kıskanır ya da tam tersi bunlri olumsuz söylersin zayıf kalmış gelişimi yavasmis yemek yemiyo uyumuyo falan dersin oh iyi olmuş der her türlü içinde fesatlık olur oye insanın da nazarı çok değer bak nazar haktır ve 2 şekilde değer 1 çok içtenlikle severek (annenin nazarı çocuğa çok değer derler ya onun gibi ) 2 çok içtenlikle kıskanarak 
(10,814 puan) tarafından
Canım işte dediğim gibi ben olsam bende kötü düşünmem ama o daha iyi tanır ablasını
tarafından
Aynen canım tanıyor hir değil iki değil dedi iyi niyetle yapıyormuş gibi ama aslında içindekileri kusuyor belli
(10,814 puan) tarafından
O zaman dikkat et sende vala beni yanlış anlama da eşin ne diyosa onu yap haddini bildir diyosa bildir susma hem arkanda duruyo hem de senden iyi taniyo
tarafından
Aynen canım m birdahakine konusturmam onu ben bilmezdim öyle yakacağını hani hiç bir sorunumuz yokya
(10,814 puan) tarafından
Şenlik bişey değil canım kendinin olmayınca istediği bişey bi çok insanda oluyo kimisi böyle belli ediyo kimisi etmiyo

İlgili sorular

0 oy
34 cevap 818 göst.
10 Mart 2022 Diğer kategorisinde Eda-HiraNur (473 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 411 göst.
19 Kasım 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 905 göst.
19 Eylül 2020 Aile kategorisinde Kocam duymasin (1,241 puan) tarafından soruldu
+1 oy
22 cevap 339 göst.