Görümcem le konuştuk.bizim.hem ziyaret hem ticaret hesabı işimiz var uzun bir yolculuğa 4.5 saatlik bir yol dilimi bu
Ben gideceğimizi ama hamile olduğumdan ertelediğimizi bebekk doğunca gideceğimizi söyledim görümcem gülmeye başladı ne varki dedi bin git işte dedi en fazla yolda dogurun dedi yada orada dedi yada dönüşte dedi
Ben yanlış anlamadım abla ama dedim 33 haftalık olmadım daha olacağım Allah korusun dedim bişey olmaz olmaz doğur artık dedi yine seslenmedim kapattım
Eşim geldi günümün nasıl geçtiğini sordu bende söyledim olanları böyle oldu dedim ablam böyle dedi bebeğimiz için en fazla yolda dogurun dedi dedim güldü dedim eşim de dedki sen ne dedin çok merak ettim dedi sinirlendi bı anda ben sana ksmek için anlatmıyorum sohbet bu şekilde oldu neyse dedim senin günün nasıl geçti sen ne cevap verdin canım dedi bende Allah korusun abla haftası daha küçük dedimi.soylwdim eşim ben anladım anliyacagimi bu kedi yavrusunu doğur gel ne demek gülmek ne demek aklına geleni konuşuyor kendisi iki adım yere gitmedi bebek te bebek diye dedi neyse dedi
Bir oğlum var bir kızım olcak görümcemin oğlu yok eltimin iki oğlu var oğlan çok istemiş zamanında şimdi senden çıkarmaya çalışıyor sınırını dedi ben şok geçirdim iyi niyeti ne mi bana yaptığına mi bende nasıl güzek konuşuyorum aman boşver demekki erkek ellvlat ona layık değilmiş Rabbim bilir dedim kapattım.konuyu ama tekrar şöyle düşündüm de
O an niye erken dogunva çok mu iyi olacak deseydim keşke eşim kızdı ona niye cevap vermedin hakettigi şekilde dedi hastaydı dedim