0 oy
460 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (186 puan) tarafından
Kızlar iyi akşamlar ben müstakil evde oturuyorum eskiden kaynanam oturuyormuş onlar köye gitti bende  onların evinde oturuyorum yani ben ilçe deyim onlar köyde neyse işte kaynanamın burda eski komşuları var o gün köye gittiğimde kayınbabam görüyo musun komşularını dedi yok dedim sen oralı olmuyosun yoksa çok iyiler üstlerine düşmüyosun dedi nasıl üstüne düşüyüm anlamadım dedim ordan kaynanam insan bir kahvaltıya çagırır dedi tabi bahsettikleri kişiler 70 80 yaşlarında neyse. Yani ben kimseyi çağırmak zorunda değilim üç tane çocukla uğraşıyorum  haksızmıyım

12 Cevaplar

0 oy
(20,464 puan) tarafından
80 yaşında içi geçmiş insanlarla ne konuşucam deseydin :))
(186 puan) tarafından
Anlamıyorlar ki geçen bi balkonda gördüm dakikalarca bakıştık nr konuşacam ki ben
(20,464 puan) tarafından
Olsun kızım sana diyorum gelinim sen anla hesabı olurdu ayrıca komşuluk yapmayı sevmek zorunda da degilsin kv istiyor ki sevdiği bütün akranlarına koşa koşa gideyim sevmediğine yüz çevireyim ne yalan söyleyeyim hiç mi hiç umrumda değil  kendime göre iletişim kuruyorum
-Reklam-
0 oy
tarafından

Sonuna kadar katılıyorum haklısın 

0 oy
(4,875 puan) tarafından
80 yaşındaki kadinlarla ne konuşacaksın Allah aşkına bazen abartiyorlar valla iyilerse iyilerdir. 
(186 puan) tarafından
Ya bende diyorum o kadar iyilerse çeşme yapsınlar bsna kimse bişey yapmasın brn üç tane çocukla uğraşıyorum üstelik biri birinci sınıf
(4,875 puan) tarafından
O kadar işin içinde onların gönlünü yapmak zorunda değilsin aman boşver bacım bırak konuşsunlar görünce selam verip geçersin okula giden çocugun var daha çok yorucu geçiyor senin icin
0 oy
(924 puan) tarafından
Ne kadar saçma bir düşünce ne yani onlar oradan geldikten sonra onlarla komşuluk ilişkini sen mi devam edeceksin deseydin onlar sizin arkadaşlarınız sizin tanıdığınız benim değil 
(186 puan) tarafından
Hiç tanımıyorum kahvaltıya çsğıracakmışım
(924 puan) tarafından
Zorunda değilsin
0 oy
tarafından
Yani komşu komşunun külüne muhtaçtır ,da şimdiki çocuklar çok fena valla ben sabah nasıl akşam oluyor hiç anlamıyorum çocuklar sayesinde bide sizin üç taneymiş benim iki yine baş edemiyorum:(
0 oy
tarafından
Yüz verme valla elini verirsin kolunu alamazsin
(186 puan) tarafından
Bende öyle düşünüyorum üstelik kaynanam çok laf taşır komşularım der brn sevmem hem evime gelecek hem lafımı edecek
0 oy
(3,561 puan) tarafından
70 80 yaşında insanlarla ne konuşacaksın nasıl bir komşuluk edeceksin ayrıca evet 3 çocukla uğraşırken kimseyi ne kahvaltıya ne oturmaya çağırmak zorunda değilsin hadi yaşatın olsa neyse de yani komik olmuş biraz
(186 puan) tarafından
İnanın nefes almaya vaktim kalmıyor sabah 8 de kalk kahvaltı hazırla servise ver öpcugu gel sobayı yak bebeği emzir kahvaltı hazırla günümün yarısı bitiyor yemek temizlik derken vaktim kalmıyor
(3,561 puan) tarafından
Ooo sobalı ev bir de hiç derdi bitmez boşver kız bu havada
0 oy
tarafından
Ayyy boşver canım sen kendi çoçuklarına kahvaltıyı hazırlıyorsan yarabbi şükür bide yaşlıları çağırıp onların ğönlünümü eğleyecen tamam de ğeç 
0 oy
(2,521 puan) tarafından
iyiler diye samimi olucaksın diye bir kural yokki 
0 oy
(3,264 puan) tarafından

Bnm de var böyle komşular bn kapidan ses veririm Hatice teyze Raziye teyze Cemile teyze napiyonz kizlar siye ama gidip gelmem bişi lazım olsa o anlık carisya gidemezswm en yakın Raziye teyze var ondan isterm oda benden ister öyle çağırma faln yok genç yok bnm kesimde napayim :))) kapım kapalı da olsa seslenirler kim nasılsın napiyoraun diye onlarda sorar bni 

(186 puan) tarafından
Ya balkonda olunca çamaşır asarken soba doldururken gördüğüm zaman nasılsınız iyimisiniz diye hal hatır soruyorum ama çağıramıyorum fırsatım inan olmuyor
(3,264 puan) tarafından
Bn hiç konuşmuyorsun sandim , ee tamm daha ne kanka olacak halin yok :)
0 oy
(213 puan) tarafından
Sana karışma haddini nerden bulyolar bu kadar üsluba bak yaşları kaç kaynana baba ister cagirriim 80 yaşındaki adamla ne konusacan moruk ya 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 358 göst.
+3 oy
21 cevap 701 göst.
+2 oy
8 cevap 292 göst.
2 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde I3lknurum.02 (942 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 479 göst.
29 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Miraysu (2,942 puan) tarafından soruldu

Kategoriler