0 oy
327 göst.
Diğer kategorisinde (639 puan) tarafından
Bebeğim on aylık eşim. Ayrı uyumak istemiyor. eskiden bebeğimin uykusu  ağırdı  dış döneminden mi ne iki qydir çok şık uyanutmor eşimde horlqyinca  uyutmak zoroluyor bnm içinde. Çok zor biri horlqr diğeri ağlar  ben hiç uyuyamiyorum. Nerdeyse ama esimede kiyamiyorum  bir çözümde bulamadim siz  ne yapiyorsunuz

22 Cevaplar

+2 oy
(6,272 puan) tarafından

Eşi dürtmek konusmadan . Konusursan bebek uyanio hizlica durtcen sarscan:)

(6,272 puan) tarafından
Esinden ayri uyumak gibi bir sacmaliga asla biuasmani tavsiye etmem bu arada . Bebek uyansin daha iyi vozumu var uyutursun:) esle ayri yatarsan burda goruyoruz okuyoruz ki sahsen kendi fikrim de bu yonde. Bende sogurum adamdanadamda benden sogur . Ev arkadasi modu ver elini aldatma olaylari allah esirgesin hic gerek yok bence
(639 puan) tarafından
Bende durtuyorum ama bir  noktadan sonra işe yaramıyor ki
(197 puan) tarafından
Be alakası var eşinden ayrı yatınca şöyle oluyor böyle oluyor bu kadar da kendinizi kasmayın yatsan da yapıyor yatmasan da yapıyor insanın içinde olsun yeter ki ben 1 yıl ilişkiye girmedim gebelik doğum adamın tıkı çıkmadı be herkes kendi eşine göre yorum yaparmış
(6,272 puan) tarafından
Sogukluk girer araya esimi bisver ben kendin de aogurum ki esimden:) ev arkadasi gibi. Bence sahsen ayri yatiomamali aldatma olur olmaz tabiki adamin icinde olan sey ama ne diye evlendik beraber yatmicaksak iliski sart degil illaki. Yabanci gibi iki ev arkadasi gibi ayri odalarda yatmak asiri sacma bence
(639 puan) tarafından
Bende ayrı uyumak istemem ama bazen  çok uykusuz kalıyorum şaka bir  yana
-Reklam-
0 oy
tarafından

Pat diye yapıştırıyorum o da anlıyor uyanıp diyor noldu horladim mi:D

0 oy
(14,748 puan) tarafından

Yastığını oynat bebek uyuyunca duymaz zaten :)

0 oy
(135,753 puan) tarafından
bi tekme atcan gidip salonda yatcak ☺️
tarafından
Kocayla ayrı yatilir mi be
(135,753 puan) tarafından
yatilirda yatmiyo ☺️☺️☺️
0 oy
(1,282 puan) tarafından
Dürte Dürte öğrendi dokununca hemen sesi kısılıyp j
0 oy
(98 puan) tarafından
Offd Allah aşkına bende 5 aylık kızım var eşim tek başına uyumak istemiyo salonda yatıyorum peşimizden geliyo yatıyor kıyamıyorum ama fena inletiyor ortalığı artk sinirlerim bozuldu çocuğu zor uyutuyorum
0 oy
(1,203 puan) tarafından
Valla yorgun oldugu zmn esimdede oluyor ben vuruyor uyandiriyorum düzeliyor çare bulamadim
(639 puan) tarafından
İşte bizimdebasta öyleydi sonra sürekli hale geldi
(1,203 puan) tarafından
Eyvah Allah muhafaza kiz doktor ne diyor sorsanız bir ara ne derki gider mi acaba
0 oy
(5,477 puan) tarafından
En iyisi çorap tıka kız :)) ben durtunce susuyordu yastığını düzelt belki kayiyordur yada burnunda et kemik olabilir :)
0 oy
(656 puan) tarafından
Benim esim horluyor yastik degsitirdim ve sola donereknuyuyunca horlamadigini fark ettim ama esimlede anlasma yaptim :) bebegimiz yok yani hamileyim ama dogunca sennki gibi sorun yasarsam doktora gidecek gerekirsede geniz eti ameliyati zira hamileyken bazen uyuyamiyorum o zamanlarda yastikla bogmak istedigim zamanlar oldu :) 
(639 puan) tarafından
İsallah.  Sorun yasamazsin cnm bnm ki yastık kullanmıyor bence ondan  ama ne desem  boş boynum ağrıyor diyor
(656 puan) tarafından
Ya ben cok cektim acikcasi hamileliklerimde tuvalete kalkiyorum tam uyuyacagim kulağımın dibinde hor da hor bir oda daha var ama ben inatla salona gidiyorum o yuzden isi biraz tehdit vari halletmis olabilirim :)
0 oy
(1,517 puan) tarafından
Direk burnunu sıkıyorum saniyesinde uyanıyor, yan yat derim genelde sirt ustü yatinca horluyo ama birgun ümüğünü sıkcam az kaldı:)))))
tarafından
Kahkaha attım ümüğünü hahaha allahda seni ğüldürsün kız
(639 puan) tarafından
Ay sahnesin Valla çok guldum y
(1,517 puan) tarafından
Amin amin :))
Allahım hepimizi her daim  güldürsün inşallah
tarafından
Ayy oldum gulmekten yaa
0 oy
(2,372 puan) tarafından
Ayrı yatıyoruz valla napiyim eşimin horlaması kesilmiyo bari çocuk biraz büyüsün dedik :D
(639 puan) tarafından
Bende ne yapacağımı şaşırdım  valla
0 oy
(13,668 puan) tarafından
Doktora gönderdim, fizyolojik sorunu çıkmadı. Zayıfladı geçti. 
(639 puan) tarafından
Benim koca zayıf zaten  ama yastık kullanmıyor bence ondan ama kullandiramiyorum
(13,668 puan) tarafından
Sadece zayıflıkla değil ki canım. Ben doktora gönderdim, nörolojiye gitti, kbbye gitti. Uyku laboratuvarinda kaldı 1 gece. Uyku apnesi olabilir mi acaba diye. Yorgunluk horlaması olur ama bazı horlamalar çok sıkıntılı. Belki geniz eti var, baktırmakta fayda var.
0 oy
tarafından
Eşim yorulunca biraz horlar çok sesli değil bebeğim uyanmıyor ama ben uyanıyorum :D dürterim hemen sonra horlaması kesilir 
0 oy
(197 puan) tarafından
Bu sıkıntıdan bende de var benim oğlum da 8 aylık kavga ettin içerde koltukta yattı 2 hafta beli tutuldu sonra geldi ağzını kapatarak uyursa horlamıyor ama ağzı açık olursa horluyor bende uyardım o gündür hiç horlamıyor ağzını kapatsın ağzını 
0 oy
(394 puan) tarafından
Cok yorulduğu gun sırt üstü uynca horluyor durtuyorm yuz üstü donuyor ayrı yatmak iyi fikir degil. 
0 oy
(3,886 puan) tarafından
Benimki de çok yorulunca pufff pufff pufff diye horlar. Öyle harıltı hırıltı değil yani, pufff der durur. O gövdeye o pufff sesi sanırsın ki  dublaj yapıyorlar :D  
0 oy
(20,257 puan) tarafından
Zamanla alışır. 
0 oy
(478 puan) tarafından
Eşim sırt üstü uyuyunca çok horluyor bende uyandiriyorum kalk yan yat hirluyorsun diye o da dönüyor 
0 oy
(2,401 puan) tarafından
Beyaz gürültü çok işime yarıyor benim kız bebeklikten beri dinlediği için o ses açıksa tır bile geçse uyanmiyor eşim çok horlayinca sesi açıyorum düşük ses modunda piş piş diyip duruyor bazen uykuya dalmakta zorlanınca da açıyorum öyle rahatlatip yatıyor uyku vakti olduğunu anlıyor o yatınca kapatıyorum o kadar alıştık ki bazwn bana bile iyi geliyor o ses olmadan yatamıyorum 
0 oy
(128 puan) tarafından
Valla ilk bir sene ayrı yattık ara ara denedik baktık olmuyo hemen zıplıyo çocuk sorun etmedi bende etmedim valla araya soğukluk flnda girmedi yani şuan iki yaşında biraz daha derinleşti uykusu diye birlikte yatıyoruz ama uyumadigi geceler oluyo şuan mesela sallıyorum bı saat ağladı osuramadi diye yediği bişey dokundu galiba neyse tam uyucak adam hor hor makine gibi gözü açıp ona bakiyo çocukta ben bilenuyaniyorum bazen doktora gondericem bende az kaldı bide tuz lambası da ise yarıyo diyolar onu denicem önce Allah sabır versin bize çok zor çok. Benim ikinci olunca nolucak onuda düşünemiyorum şuan iki ayım kaldı hayırlısı 

İlgili sorular

0 oy
47 cevap 612 göst.
28 Kasım 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 313 göst.
5 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Elif34 (329 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 92 göst.
5 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Yawhehw (205 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 37 göst.