0 oy
194 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızlar boyami lazım buraya eşim hiç ilgilenmiyor anladimki benim el atmam lazım böyle şeylere anlayan varmı nasıl kapanır burası 

image

4 Cevaplar

0 oy
(2,140 puan) tarafından
Su kaçağı falan mı var önce ona baktırmak lazım. Bir de bizim de böyledi ısı nem diye şeffaf bir şey var. Onu sürdük sonra boyadık çok şükür bir şey olmadı.
tarafından
Var sanırım ilkde ev sahibine söyledik eşim evde yoktu eşin evdeyken bakalım demsiti sonra ben unutmuştum , o şeyi nerden alabilirim
(2,140 puan) tarafından
Biz boyacıdan almıştık canim. Pahalı değildi pek.  Ise yarıyor.
-Reklam-
0 oy
(7,448 puan) tarafından
Şimdi önce sorun bulunmalı tesisatçı çağır bakılsın sorun çözülünce çamaşır suyu ile sil sonra sirke ile sil en son kuru duvar diye bişey var onu uygula en son boya yap
tarafından
Sağol canım. Eşime dedim aradım bura rezil gibi canım sıkılıyor gördükçe bişey yap dedim oda fayans aralarından aliyordur su dedi derz çekmek lazım dedi işte ben yaptiricam ama şuan değil diyor :( misafirim.gelcek insan utanıyor.
(7,448 puan) tarafından
Eşin baya biliyor anlaşılan bu işin usulü bu anlattığım gibi yoksa ne yaparsan yap küf bir mantardır ve boya yapsanda bu dediklerimi yapmadan hiç bişey olmaz aynısı olur hatta ilerler
tarafından
Teşekkür ederim canım çok sağol eşim anliyomu belli değil zaten kafasına göre ben çağırsam tesisatçı kızar bana
(7,448 puan) tarafından
Ne diyim ya Allah yardımcın olsun
0 oy
tarafından
İçten izolasyon boyaları varmış. Ama onun da öncesinde bu neden oluyor ona bakmak lazım. Metal su borusu mu var, duvarda çatlak mı var niye oluyor. Önce ona bakmalısın. Sonra iso nem subkes boyası var o da işe yarıyor 
0 oy
(164,238 puan) tarafından
rutubet olmus gecmez o
tarafından
Kız niye geçmesin
(164,238 puan) tarafından
her kis tekrarlar o
tarafından
:( :((( :( ins yaptırıp denicez bakalım şansımızı

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 158 göst.
19 Haziran 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde EsleminAnnesi (3,102 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 134 göst.
0 oy
2 cevap 168 göst.
17 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (7,552 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 629 göst.
18 Nisan 2023 Aile & Aşk kategorisinde HopDedik (82 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,498,003 soru

24,470,630 cevap

355,149 kullanıcı