0 oy
490 göst.
Diğer kategorisinde (2,922 puan) tarafından

image

verecegimiz fiyata değer mi anne yani istiyorum yatağa dayamak için alıp kullanan varmı böyle modellerden

11 Cevaplar

0 oy
(4,915 puan) tarafından
Çok iyi ben bunu almadığıma pişman oldum sepet beşik aldım hiç kullanamadım
(2,922 puan) tarafından
Çok zam geliyor eşim hemen seç al dedi de guvenemedim
-Reklam-
0 oy
(98 puan) tarafından
Ben aldım ama yalnışlıkla park yatak olanını almışım anne yanı olmuyor benim ki tek fark bu. Kızım toplasan 5 kere yatmıştır sallama özelliği güzel değil devamlı sallamak  gerek bebeğiniz eğer sallanarak uyuyan bir bebekse. Kızım salonda uyuyor ailecek öyleyiz kaç aydır sallanan hamak beşik de uyuyor devamlı 
(2,922 puan) tarafından
Daha doğmadı kuzum yenidoğana hazırlık çok zam geliyor diye eşim seç dedi
(98 puan) tarafından
En iyisini yapmışsınız bende 6 aylık hamileydim fiyatlar artıyor diye almıştım ben hepsi burada dan elelenin aldım ama elelenin kendi sitesinden alınca yatağı hediye ediyordu bilemedik bir de gidip e bebek den yatak aldık isterseniz birde kendi sitesine bakın
(1,235 puan) tarafından
Elelenin yanında verdiği Yatak beş para etmez. Bizde yataş aldık
(98 puan) tarafından
He onu bilmiyordum iyi yapmışsınız
0 oy
tarafından
Bunlar iyi canm
0 oy
(1,455 puan) tarafından
Bende bundan çok istedim kayinbabam ben torunumu plastikte yatirmam dedi gitti tahta beşik aldı çocuğum 3 ay yatabildi her dönmesine başini çarpıyordu kauçuk koyduğunda da alanı daralıyor çok terliyordu rahat edemedi keşke dinlemeseydim alsaydım 2 sene önce 500 TL idi bu beşik ve kanz marka 
(54 puan) tarafından
Ya benimde öyle 3 4 ay yattı sürekli dönüyo bide kalktımı düşecek diye korkuyorum kademesi yok şuan 11 aylık yerde yatıyoruz beşik boşuna yer kaplıyo
(1,455 puan) tarafından
Aynen bizde yerde minderde yatıyoruz
Şimdi 2. Yolda tecrübeye dayalı eski tarz beşikler olur ya 250 TL ye ondan aldım ilk aylar kullanırım diye sonra 2. Çocuğu da mindere alırım :D
0 oy
(1,292 puan) tarafından
Bende büyük mobilya aldırdım pişmanım bundan alamadığım içini söktüm park beşik gibi yatıyor yine ama şimdiki aklım olsa kesinlikle bundan alırdım 
0 oy
(4,014 puan) tarafından
Kızım başka bir markanınkini kullanıyorum. 15 aydır gayette memnunum
0 oy
(1,235 puan) tarafından
Çok memnunum. Kızım 15 aylık içinde döne döne rahat uyuyor.
0 oy
tarafından
2.bebisime kesin alacağım 
0 oy
(2,135 puan) tarafından
Pişman olmazsın al benm kraftn anne yanı olsa daha iyi olurdu ama olsun ara katı var kalkıp bakıyordm kaldrmştım ıkincide kullnacam canım basta alırsrsa kullanırsn sonradan cocukta alışmıyo ahşap alıp buna ceviren çok oldu çevremde bu sefer cocuklar yatmıyor 
0 oy
(1,570 puan) tarafından
ebatı bence kucuk canım bendekı 90 a 120 3 yasa kadar yattı cocugum cokta hareketlı done done yatan bir cocuktu son 6 ay baya rahatsızdı artık batına dıkkat et onun dısında cok kullanışlı besık ısın bıtınce kaldır bazanın altına baska cocuga kullan vs vs 
0 oy
(1,595 puan) tarafından
Iki cocugumda park yatakta uyudu cok memnunum ben. Anne yanı bilerek almadım gerek duymadım da. 4 yasina kadar yattı oglum bunlarda. Bence memnun kalirsin.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 216 göst.
5 Kasım 2022 Diğer kategorisinde S.s1 (11 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 376 göst.
0 oy
10 cevap 435 göst.
0 oy
3 cevap 107 göst.

Kategoriler

1,496,094 soru