0 oy
524 göst.
Diğer kategorisinde (853 puan) tarafından
Vernel marka yumusatici indirimde almk iatiyom kokusuda cok kalici onceden almistim ama israil malimi bilemedim int alman diyor ama

4 Cevaplar

+4 oy
tarafından
Önemli olan sadece İsrail malı olması değil. İsraile destek veren firmalar olup olmadığı da önemli. Boykotta esas olan budur.

Ben İsrail malı diye duymuştum.
(1,125 puan) tarafından
Elimizden gelen tek şey dua ve boykot. Biz tarafımızı belli edelim gerisi Rabbime emanet. O hain pi.slik şerefsi.z köpe.klere bir kuruşumuz nasip olmasın geberip gitsinler cehennemde cayır cayır yansınlar o masumların ahı bir bir ciğerlerini söksün inşallah Rabbimin zulmü üstlerine olsun ne kadar beddua varsa hepsi onlara gitsin ölmesin sürünsünler inşallah
(1,125 puan) tarafından
Ehfzy kısmen haklısın ama yapan kesim çok güzel yapıyor yapmayanları da Allah ıslah etsin gözümde onlardan hiç bir farkları yok
(136,254 puan) tarafından
burda 1 kutu kurdansa bile almiyolar iyimide almiyolar bide grup var belcikadi turkler orda paylasiliyo hangi markete ne geldi herkez gidip aliyo
(1,125 puan) tarafından
Maşallah ne kadar güzel Rabbim daim etsin birliğinizi , burdakilere de nasip etsin inşallah
amin ❤️❤️❤️
-Reklam-
+1 oy
(1,518 puan) tarafından
Afedersiniz ama p.p.muza giydigimiz don bile İsrail malı 
tarafından
Bana bu soruyu sorma hiç boykot yapmadım ben :)
(1,518 puan) tarafından
Bende yapmadım çünkü gücün kimde olduğu belli sözde muslumanlar da belli onun için dewamke
(4,634 puan) tarafından
Bende yapmadım, elimizdeki telefonlarıda birakalim google da birakalim. Artimi verdim :))
tarafından
Benim telefonum Xiaomi Çin malı :D yıllardırda bu markayı kullanırım ama telefon değil sadece. Yediğin domatese varana kadar herşey İsrail malı . Hatta bu platformun domaini bile İsrail'e ait buraya bile girilmemesi gerekiyor . Facebook Twitter Instagram WhatsApp eminim herkeste vardır ve bunların kurucusu İsrail'in 1 numaralı destekçisi . Yani kızlar adımınızı attığınız her yer İsrail . Ama bizim millet anlamıyor . Ürünleri almamakta bunun önüne geçeceklerini sanıyor . Ama teşekkür ederim hepsine onlar sayesinde aldığım ürünleri indirimden alıyorum :)))
(4,634 puan) tarafından
Mor tekerlek +++++++
0 oy
(16,601 puan) tarafından
Alman maliymis
0 oy
vernelde boylot listesinde

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 96 göst.
10 Mart 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde _GuRbET_ (14,145 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 229 göst.
10 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 333 göst.
6 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Irmakcann (17 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 57 göst.
28 Kasım 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Milkasu (805 puan) tarafından soruldu

412,978 soru

12,433,676 cevap

45,747 kullanıcı

Kategoriler

...