0 oy
117 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Kızlar doğum kontrol hapi kullananlar  avantajı ve dezavantaji nedir kilo aldırmayan bir hap önerir misiniz

7 Cevaplar

0 oy
(7,168 puan) tarafından
Valla yok iki marka kullandım emzirirken cerazette şimdi yazz ödem yaptı ikisi de bende birde ben hem hap hem kondom kullanıyorum hapı kist için kullandım 
tarafından
Ya öylemi valla isimiz çok zor bende spiral var ama cikarmayi düşünüyorum 18 19 günde bir adet oluyorum 10 gün sürüyor bu de üstüne
(7,168 puan) tarafından
Kondom kullanın canım sizde doktor oda %96 korunma sağlar dedi
tarafından
Kondom ben istemiyorum :):)
(7,168 puan) tarafından
Tercih meselesi canım tabi eşim de kondom dan başka birşey istemiyo hormonlari bozuyo diye duymuş
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kızlar yardımcı olur musunuz 
0 oy
tarafından
Hormon ilacı olduğu için çoğu kilo aldırır canım. 
tarafından
Ne yapicam peki amann kadın olmak zor
tarafından
Tabi ki kadın olmaz zor. Kılıydı, tüyüydü, makyajıydı, kilosuydu, ev işleriydi, çocuk bakımıydı, çalışmasıydı her alanda zor.
tarafından
Buna rağmen Kadın olmaktan gurur duyuyorum Allah cenneti boşuna ayaklarımızın altına koymamış ❤️
0 oy
tarafından
Hanımlar hadi yardımcı olun bu çaresiz bacınıza ☺️
0 oy
(1,681 puan) tarafından
İğne kullan aylık. O bende hiç kilo yapmadı. Haplar yapıyo malasef yemesende şişirıyo
tarafından
Ya iğneyi kullanan bi yakınım vardi çok kilo almıştı birebir şahit oldum ama onunki 3 aylik igneydi bilmiyorum ki kafam çok karışık
(1,681 puan) tarafından
3aylıklar cok fazla hormonu bozdugu için kılo aldırıyo ama aylıkta gene regli oluyosun onun bı yan etkısı 3aylıktakı gıbı değil
tarafından
Çok teşekkürler balım düşünücem dediğini
0 oy
tarafından
Genelde doğum kontrol hapları kilo aldırmıyor ben iki sene kullandım 1 kilo bile almadım 
tarafından
Öyle mi adi ne acaba çiçeğim
tarafından
Yasmin canım o zamanlar fiyatı uygundu suan bilmiyorum ama hiç kilo aldirmamisti bana
tarafından
Çok teşekkürler bi bakiyim gelen yorumlarla beraber deniycem
0 oy
(98 puan) tarafından
Emziriyorum cerazette kullanıyorum kilo yapmadı bende 5 aydır 
tarafından
Ben emzirmiyorum kullanılıyor mu acaba teşekkürler yorumun için
(98 puan) tarafından
Evet kullanabilirsiniz sağlık ocağına sorun ama reçete edilmiyor 280tl ücreti var direk eczaneden alabilirsiniz
tarafından
Teşekkürler canım çok sağol yorumun için

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 109 göst.
31 Mart 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 112 göst.
0 oy
11 cevap 297 göst.
23 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Lena&Eymen&Lina (3,556 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 131 göst.
7 Eylül 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,444,256 soru

23,731,182 cevap

313,515 kullanıcı

...