0 oy
247 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde tarafından
31 aralıkta bebeğime diş buğdayı yapacağız. Diş sekilli pasta yaptıracağım. Sipariş verdiğimiz yer haftasonu sipariş almiyorum cuma teslim ederim pasta 1-2 gün durursa daha güzel olur diyor. Gerçekten öyle daha mı iyi oluyor bilen var mı? Burası küçük bir yer böyle pastaları yapan yer yok fazla da. Ona göre başka yer bakacağım. 

6 Cevaplar

0 oy
(17,782 puan) tarafından
Bence kreması bozulabilir. Ben olsam başka yerden bakardım. 
tarafından
Sormaya başladım ama diğerleri hiç almıyor yoğunluk var diye. Tam yılbaşına denk geldi. Buzdolabında krema bozulur mu ki
-Reklam-
0 oy
(1,081 puan) tarafından
Buzdolabına koysan hiçbir problem yok canım hastanedeki pastalar bazen günlerce kalıyor biz bayrama da mesela tatlı falan pasta yaptığımızda bir haftaya kadar kalıyor 
tarafından
Pasta da kalıyor mu ya? Başka yer de bulamıyorum risk almak da zor geliyor
(1,081 puan) tarafından
Tabi kalıyor,  kutusunda buzdolabında tutsan hiç bir sorun olmaz
tarafından
Beni rahatlattinjz teşekkür ederim
(1,081 puan) tarafından
Rica ederim:)
0 oy
(271 puan) tarafından
Yani bence buzdolabında kalabilir içini meyvesiz tercih edersin 2 günde hemen bozulmaz bizim pastaneden aldığımız pastalar her zaman günlük olmaz yani illaki bekleyen vardir
0 oy
tarafından

0 oy
tarafından
Pasta dediğin taze yenen bir şey. Pastacı tamamen ben satayım da sonrası benden çıksın mantığı ile yaklaşmış resmen. Ben sevmiyorum ertesi güne bile tadı bir tuhaf oluyor. 
0 oy
tarafından
Başka yerden bak 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 215 göst.
1 Mart 2022 Diğer kategorisinde G.ll0 (1,572 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 337 göst.
23 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Biroglanbirkizannesi (553 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 910 göst.
27 Mart 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 150 göst.

Kategoriler

1,496,667 soru

24,448,823 cevap

353,847 kullanıcı

...