0 oy
206 göst.
Diğer kategorisinde (8 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Merhaba.Size bir konuda danışmak istiyorum  

Elimden geleni yaptığım halde gerçekleşmeyen bir dileğim oldu. Ben gerekeni yaptıktan sonra yine de olmayınca bu durumu akışa bırakıp umursamamıştım.

Ama bazı dönemlerde içimde yoğun şekilde "o konuda dua et, o dileğine ulaşacaksın" hissi oluyor. Ama eğer o zaman olmadıysa benim için hayırsız olduğu için olmamıştır diye düşünüyorum. Yine de gelen bu dua isteği konusunda ne tavsiye edersiniz? Bilinçaltımın kısır döngüsü mü yoksa doğru bir his mi bilemiyorum. Daha önce böyle bir durum yasayan var mı

5 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Dua ederken illa olsun demedim hiç hayırlısı ise dedim ama çok istediğim bi şeyse hayırlısıyla ver diye ettim 
-Reklam-
0 oy
(4,104 puan) tarafından
Bende de aynı şey var ya dua etme isteği mi yoksa çok istediğim için vazgeçememe duygusumu anlamıyorum bende çok dua ettim olmadı sonra bıraktım olmuyorsa hayırsız diyedir ama içim aynı şeyi söylemiyor sanki yine aynı şey için dua ederken buluyorum kendimi çok yoruldum aslında aynı şeyi istemekten ama bilmiyorum neden böyle oluyor 40 gün kalkıp teheccüd kıldım yine olmadı 
0 oy
(442 puan) tarafından
Bu çoğu insan da oluyor heralde bu bilinçaltının oyunu dua ettiğin şeyi çok istediğin icin oluyor yada bilmeden başka bir kapı açılıyor önüne ama biz fark edemiyoruz.. Allah üç şekilde  karşılık verirmiş duaya evet der gerçekleştirir hayır der daha iyisini verir bekle der en güzelini verir 

Ben çok istediğim birşeyi Allah'ım o şeyi benim için hayra çevir diyordum sonra tereddüt ettim doğrumu diyorum diye. Bu konuda benim aklıma çok takılıyor. 
0 oy
tarafından
Bir anda dua işteginin gelmesi Rabbimin o duayı kabul edeceğine işarettir ondan canım inşallah:))
0 oy
(8 puan) tarafından
........................................

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 97 göst.
10 Aralık 2023 Diğer kategorisinde ryaaygt (332 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 143 göst.
5 Mayıs 2021 Aile kategorisinde Bebeko (199 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 387 göst.
22 Şubat 2020 Diğer kategorisinde Ayse44. (1 puan) tarafından soruldu
+2 oy
5 cevap 179 göst.
30 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Kuzucuklarin annesi (2,988 puan) tarafından soruldu

404,117 soru

12,106,603 cevap

36,424 kullanıcı

...