0 oy
892 göst.
Diğer kategorisinde (1,069 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Bugün kırk gün oldu evladımın yüzünü görmeden kokusunu içime çekemeden sesisini duymadan kucağıma dahi alamadan topraga koyalı herkes gibi benimde bugün kırkım çıktı ama benim yavrum yok onununda kırkı çıktı ben yıkayamadım ama yağmur yıkıyor şuan toprağı ıslandı herkes bebeğine sarılırken ben toprağına sarılıyorum herkes yüzüne bakarken bebeğinin ben sadece ultrasondan kalan siyah beyaz resinlerine bakıyorum içim acıyoo Tek sığınağım Rabbim ve dualarım Sizlerden tek ricam benim için dua etmeniz içimin yangını sönsün 

BENİM NİYETİM KİMSEYİ ÜZMEK DEĞİLDİ SADECE EŞİMDE DAHİL HİÇ KİMSEYLE KONUŞAMIYORUM KIZIM VAR 10 YAŞINDA ETKİLENMESİN DİYE HEP HAYAT NORMALMİŞ GİBİ DAVRANMAK ZORUNDA KALIYORUM AMA İÇİM YANIYOR BİR YANDAN İÇİMDE ATTIKÇA YANIYOR YÜREĞİM AĞLAYAMIYORUM KİMSE GÖRMESİN DİYE İNSANLAR HERŞEY YOLUNDA SANIYOR  BUGÜN 40GÜN OLDU KİMSEYLE ANAMADIĞIM İÇİN SİZLERLE DERDİMİ PAYLAŞMAK EVLADIMI ANMAK İSTEDİM SİZLERİ ÜZDÜĞÜM İÇİN ÖZÜR DİLERİM HAKLARINIZI HELAL EDİN BURASIDA OLMASA HİÇ KİMSEYLE KONUŞAMIYORUM

23 Cevaplar

0 oy
(2,840 puan) tarafından
canim rabbim dayanma gucu versin insallah sana bitanem inan cok uzuldum tez zamanda bi evlat daha nasip etsin rabbim
(1,069 puan) tarafından
Amin canım sagolasın allah razı olsun
-Reklam-
0 oy
(1,134 puan) tarafından
Kurban olduğum allahım tez vakitte senin  tekrardan kucağını doldursun bebeğin melek olmuş cennetin bir kuşu  rabbim güç kuvvet sabir  versin cnm dua et bol bol allahım çok büyük ve yüce çok duygulandirdin beni 
(1,069 puan) tarafından
Amin canım allah razı olsun
0 oy
(11,499 puan) tarafından
Allahım sabir versin  canim

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 212 göst.
26 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Gamze güler (1,345 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 1,018 göst.
26 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Kardan_Adam (1,381 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 524 göst.
28 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde kartanesi10 (350 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 374 göst.
23 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Melisaomersamet (17 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,483,598 soru

24,265,025 cevap

341,748 kullanıcı

...