Bugün kırk gün oldu evladımın yüzünü görmeden kokusunu içime çekemeden sesisini duymadan kucağıma dahi alamadan topraga koyalı herkes gibi benimde bugün kırkım çıktı ama benim yavrum yok onununda kırkı çıktı ben yıkayamadım ama yağmur yıkıyor şuan toprağı ıslandı herkes bebeğine sarılırken ben toprağına sarılıyorum herkes yüzüne bakarken bebeğinin ben sadece ultrasondan kalan siyah beyaz resinlerine bakıyorum içim acıyoo Tek sığınağım Rabbim ve dualarım Sizlerden tek ricam benim için dua etmeniz içimin yangını sönsün
BENİM NİYETİM KİMSEYİ ÜZMEK DEĞİLDİ SADECE EŞİMDE DAHİL HİÇ KİMSEYLE KONUŞAMIYORUM KIZIM VAR 10 YAŞINDA ETKİLENMESİN DİYE HEP HAYAT NORMALMİŞ GİBİ DAVRANMAK ZORUNDA KALIYORUM AMA İÇİM YANIYOR BİR YANDAN İÇİMDE ATTIKÇA YANIYOR YÜREĞİM AĞLAYAMIYORUM KİMSE GÖRMESİN DİYE İNSANLAR HERŞEY YOLUNDA SANIYOR BUGÜN 40GÜN OLDU KİMSEYLE ANAMADIĞIM İÇİN SİZLERLE DERDİMİ PAYLAŞMAK EVLADIMI ANMAK İSTEDİM SİZLERİ ÜZDÜĞÜM İÇİN ÖZÜR DİLERİM HAKLARINIZI HELAL EDİN BURASIDA OLMASA HİÇ KİMSEYLE KONUŞAMIYORUM