0 oy
192 göst.
Diğer kategorisinde (66 puan) tarafından
Napıyorsunuz kızlar bebeler uyudumu. Eşim görevde uzun zaman yok baya kötü geçiyor yanlız kalmaktan hoşlanmıyorum korkuyorum burda biraz

5 Cevaplar

0 oy
(33 puan) tarafından
Sancılı bir damak ağrısından sonra şükür ki uyudu uyumasına ama bende uyku kaçtı  bende uyku gelir bebiş ayağa kalkar vay benim halime 
(66 puan) tarafından
Evet doğu görevi
(33 puan) tarafından
Rabbim yardimciniz olsun inşallah bende yaşadım o anı zor bir dönem oluyor ama alışıyor insan zamanla
tarafından
Canım memleketim ağrı merkezdemisin Canım
(66 puan) tarafından
Patnosdayım kuzum
tarafından
Yaaaaa bende patnosluyum daha bu yaz ordaydim
-Reklam-
0 oy
(11,033 puan) tarafından
1 saat önce ufaklık uyudu yarım saat önce koca geldi işten. Kahve içiyoruz şu an. Geceleri yalnızlık zor bilirim Allah yardımcın olsun
(11,033 puan) tarafından
Nerdesin ki? Teşekkürler
(66 puan) tarafından
Ağrıdayız balım
(11,033 puan) tarafından
Hiç bilmediğim bi yer, sana da yabancıysa yeniysen korkman normal tabi. Alışırsın zamanla inşallah
(66 puan) tarafından
Evet kuzum 5 6 ay oldu geleli 2nci görev yerimiz
(11,033 puan) tarafından
Alışırsın yaa uyumaya çalış alıştırma böyle kendini uykusuzluğa. Film falan aç izle uyursun karşısında
0 oy
(2,709 puan) tarafından

Bebelerin 3 üde uyudular bende uzun zamandır takılmadım buralara Bayaa uzak kalmışım özlemişim valla 5 yılı geçmiştir buraya katılalı herhalde abartısız öyle tahmin ediyorum yarın okul var bari uyuyayım haydi hayırlı geceler 

(66 puan) tarafından
Ahaha kıyamam iyi geceler <3
tarafından
Aaaa rahime nasılsın kız nerelerdesin nasıl gidiyor sağlık problemin nasıl oldun canım
(2,709 puan) tarafından
Nasıl olayım işde gene böbrek te lezyon oluşmuş tomografi çekilecek orda bel olacak bişey çıkarsa böbreğin tamamı alınacak çocuklar ise yazdığım gibi ve oynuyorlar kavga da etmiyorlar
tarafından
Rabbım şifa versin sana canım zorlu bir süreç sabırlı ol gülüm
(2,709 puan) tarafından
Allah a dua ediyorum ne yapabilirimki beterin beteri var derler bunada şükür
0 oy
(755 puan) tarafından

Benim eşimde görevde ama sabah gelecek nasip olursa. Kızımı uyuttum ütü yapıyorum :angel: 

(66 puan) tarafından
Gözün aydın balım
0 oy
(1,078 puan) tarafından
Elektrik gtti ödüm koptu uyududa bide ben uyusam benmki de 3 gündr görevde gelemedi sisden dolayı 
(66 puan) tarafından
Rabbim yardımcıları olsun sağ salim yuvalarına gelsinler çok zor

İlgili bir soru bulunamadı

406,000 soru

12,170,068 cevap

36,635 kullanıcı

...