0 oy
188 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar.hamileyim 33 haftalık hiç su içemiyorum 5bardak belki yada anca ama doktor 3 litre dedi yani 15bardak su dedi 

Ama KEFİR AVAKADO MUZ SÜT YOĞURT CEVİZ BADEM KAJU KİVİ herşeyi yiyorum.hani 

Ayran içiyorum çorba içiyorum 

Bilemiyorum susuz kalirmi.sabahlari kalktığımda yada geceleri uyandigim da dudaklarım öyle kurumuş oluyorki 

Varmı  benim gibi hamiellijte sudan tiksinen 

9 Cevaplar

0 oy
(11,130 puan) tarafından
5 litreye yakın su içiyordum hala da öyle asla susuz duramam Allah'ım eksikliğini göstermesin 
(11,130 puan) tarafından
Kız benim için şu herşey şuana kadar bı zararını görmedim şükür inşallah da görmem ama suyu icmeyince içim yanıyor resmen böyle başka.bisey kesmiyor
tarafından
Bende öyle aç dururum susuz asla
(11,130 puan) tarafından
Hahaha aynen oruç zamanında yemekten önce suyu içerdim yemek yiyemezdim
tarafından
Ben bu yüzden çok oruç yedim :( belime kadar ağrısı vuruyor susuz kalınca
tarafından
Allah emi :))
-Reklam-
0 oy
(1,627 puan) tarafından
Tiksinme değil ama bende 28 haftalığım mesela bende içemem 3 litre 2 gün kendimi zorladım içmek için midem çok şişiyor okadar suyu midem almıyor valla günde 4 5 bardak anca içiyorum
tarafından
İşte bende hem sisiyorum hemde midem bulanıyor biraz daha zorlasam çıkarıyorum
0 oy
(4,476 puan) tarafından
Yanına su şişesi doldur, yudum yudum iç. Sürekli bardak hesabı yapmamış olursun, bir de yudum yudum içince daha fazla içtiğini farkedersin. 
tarafından
Aynen canım deniyorum
0 oy
tarafından
Hamileyken 6 litre içen ben :D :D doktorun o kadar içme demesi :D
tarafından
Abooo masllalah baya iyi
0 oy
tarafından
Başlığı okurken susadım günlük 5 litreden aşağı dusemiyorum bende 
tarafından
Ay düşme Allah korusun ben işte hı rahatsız oldum ya o yüzden
tarafından
Geçmiş olsun canım ben dayanamam ki yazin 8 10 kışın ,5 6 susuz yaşayamam  senin günün kac kaldi
tarafından
Canım 53 kaldı 33 bitmek üzere 34 olacam
Ama bende tık yok ilk zamanlar suyu içiyordum şimdi Allah var ama zehirli troit yüzünden sürekli çıkarttım suda
Böyle içince acı acı geldi sonra bende bir tiksinme başladı sudan ama böyle görsem dayanamıyorum bu güne başka içecekler le geldim limonla su meyveli sular vişneli su organik meyve suyu maden suyu derken
tarafından
Meyve suyu falan suyu dengelemiyormus canım ama ben evde her odaya sulukla gezerim yanında tut sürekli az az ic
tarafından
Teşekkür ederim canım ❤️❤️
0 oy
(2,936 puan) tarafından
Ben buna çözümü büyük bardaklarla buldum gelen diyo bu bardaklar ne :) normal su bardağının 4 katı mesela bitanesi onun gibi günde üç tane içince üç litreye yakın yapyor zaten :)
tarafından
Bende sisee doldurdum gözüküyor ne laqr içtiğim çizgili böyle bir bardak ölçülü hir şişe 5 bardak yapıyor
0 oy
(9,109 puan) tarafından
Birdenbire yüklenme ama kendine bir ödev ver. Saat başı bir bardak su. 15 bardak olmasa da günde en az on bardak içmeye çalış 
tarafından
Tamam canım teşekkür ederim
0 oy
(1,829 puan) tarafından
Ben senden beter durumdayım ilaç içerken bir tek 1 bardak içiyorum o belki günde 2 bardak  Şuan 11w5 im sonuna kadar da böyle devam ediyor normal zamanda da böyleyim 
tarafından
Allah korusun susuz kalır
(1,829 puan) tarafından
Ondan çok korkuyorum ama taş çatlasın 3 bardak en fazla
tarafından
İnan saatletdir yemek yiyemedim su içiyorum ben kendimi başka şeylerle zorluyorum sıvı konusunda ama şu kadar etkili değildir bişey falan olursa pişman olmayalim içelim bacım
(1,829 puan) tarafından
Vala bacım çok zorluyorum ama midem bulanıyor su içince belki bulantılar geçince içebilirim bilmiyorum of su içmenin başka yolu yok mu ya
tarafından
İçine limon at mesela ben nar yiyince susuyorum yada meyve dilimle su hatırlatici ekle sütlü tatlılar yap o susatir
0 oy
tarafından

Suyun yerini hiç bisey tutmaz karşılamaz canım ona dikkat et bende hamileyken içemiyordum eşim küçük bidonlardaki sudan almış en büyüğü 1.5 litre olan onları bardağa koymadan bidonla iciyordum piskolojik olarak gayette iyi iciyordum bardakla hayatta icemiyordum midem bulaniyordu 

Tavsiyem küçük bidonlardaki sudan al 500 ml olan 1 litrelik olanlardan bardağa koymadan bidonla iç gör bak nasıl içeceksin o suları:)) dene sonra gel bana teşekkür et
tarafından
Canım bende koydum şimdi bugün 6 bardak içtim ikinciyi doldurdum işte 10bardak olsa yeter teşekkür ederim canım ❤️
tarafından
Rica ederim kuzum valla ben öyle alıştım öyle de gidiyor piskolojik olarak içiliyor sanırım:)) bidonla iç ama bardağa koyma
tarafından
Aynen canım bugün 12 bardak içtim

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 53 göst.
13 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Berfin 2134 (43 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 69 göst.
1 Mayıs 2022 Aile kategorisinde mehal (750 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 176 göst.
20 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sibel01 (928 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 180 göst.

407,349 soru

12,227,381 cevap

36,834 kullanıcı

...