0 oy
100 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,002 puan) tarafından
Kızlar ben eşimden habersiz 6 aydır gizli doğum kullanıyorum bunu bir bilen iyi hocaya sordum hoca dedi eşinin vebalini giriyorsun ona söylemen lazim kızım cumartesi günü 2 yaşına girecek esidke diyo büyük ama ben gebelik ten korkmuş benimki zor geçiyor bubdurumda ne yapmalıyım 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yapacağın şey çok basit eşine ikinci çocuğa hazır olmadığını söyleyeceksin ve ikna edeceksin 
(1,002 puan) tarafından
İkna olmuyor maalesef kızımda sürekli bebek diyir arkadaş çevre yok o sekidle hani gebelik korkmuş
-Reklam-
0 oy
(3,574 puan) tarafından
Neresi büyük. Valla yalana gerek yok. Biri kreşe okula vs gitmeden ikinci çocuk çooook yorucu. Özellikle eğitimine de önem veriyorsanız çok çok zor. Anneyi hem fiziken hem ruhen tüketiyor. 

Eşinizle oturun konuşun ne istediğinizi. Sonuçta anne her zaman daha fazla yoruluyor. 
(1,002 puan) tarafından
Evt bende dedim defalarca ama hayır diyor hani kendisi de ilgilenir ama benim gebelik zor
(3,574 puan) tarafından
Erkek istediği kadar ilgilensin. Kadının dişi çürüyor hamileyken kemikleri sızlıyor. Bu durumda anlamıyorsa ilaç kullanmaya devam edebilirsiniz. Zorla olmaz bu işler. Bir ömür sorumluluk ve büyük çocuk ihmal ediliyor çok küçük olduğu zaman.
0 oy
(3,362 puan) tarafından
Neden gizliyorsun ki eşin bebek mi istiyor 

Ayrıca bence bu bebek meselesine anne karar verir çünkü taşıyan biz doğuran biz büyüten biz babaya noluyor 
(1,002 puan) tarafından
Evt canim eşim bebek istiyur  bende hocaya sordum hoca dedi eşin vebaline gitiyursun ondan guzli kullanrark
(3,362 puan) tarafından
Çok yanlış ya bir anne hazır değilse buna babanin karışmaması lazım bence güzelce konuş yapamam yipranirim zamanı gelince olur de anlasın
(1,002 puan) tarafından
Tamam canım

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 46 göst.
+1 oy
2 cevap 29 göst.
30 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Eymir (1,094 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 134 göst.
29 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Minnos_1 (8,369 puan) tarafından soruldu
0 oy