0 oy
91 göst.
Aile kategorisinde (3 puan) tarafından
24 haftaya geldik binbir zorlukla şükürler olsun arkadaşlar sizce daha hiç bişey almadım bebek için erken mi daha bekleyimmi acaba yoksa yavaştan alayımmı bide internetten mi almalıyım hastane çıkışı setini yoksa görecek mi almalıyım ilk kıyafet beyazmı olmalı ve en gerekli önerebileceğiniz ihtiyaç nedir

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Geç bile kalmışsın cnm 12.haftada cinsiyeti belli oldu 13.haftada toplu iğnesi dahil 5 yaşına kadarki herseyi tamamdım hem heves hemde her gün herseye zam geliyor son haftalarda insan agirlastigi için hareket edecek hali kalmıyor keyifle doya doya aldım herseyimi hastane çıkışını ben isimli aldım fotoğraf çekimi için ilk kıyafet şu bu olsun diye bosey yok sen ne istersen o olmali
(3 puan) tarafından
Mesela benim sezeryan olucak 2 gün kalınır tahminen kaç takım koymalıyım bide biz isim konusunda tam karar veremedik yoksa bende isimli olanlardan yaptırmak istiyorum sitenin ismi nedir sizin yaptığınız aslında benim ikinci gebelik olcak ya sadece cinsiyetleri farklı olduğu için yinede alınıcak tabi bazı kızımın eşyaları var mesela bebek arabası almıcam puset almıcam büyük mobilya beşikte var sadece ufak yerde sallamalı beşikten bıtane lazım bide diğer ihtiyaçlar lazım tabiki ben hani düşük olur filan erken almak iyi değil dendiği için daha bişey almadım yani başlamalıyım artık yavaştan diyosunuz
tarafından
İsim.konusunda eşimle nisaliyken hayalimizdi erkek okursa berk arden kız olursa melinay helen koymaz diye isim önceden belli olduğu için isimli takımda sıkıntı yasamadik instagramda madre bebek sayfası var ordan yaptırdık o sayfanin internet sitesi var ordanda sipariş verebilirsin 2 gün için kesinlikle 2 adet lohusa takimi şart üst baş mahvoluyor çünkü besik dedigin elektrikli ana kucağı mi
-Reklam-
0 oy
(11,033 puan) tarafından
Bence başla artık erken değil yaa.. Ben internetten aldım her şeyini nerdeyse, mağazalar daha pahalı bi de çıkamıyorum çocuklarla. İlk kıyafet beyaz olmak zorunda değil bence ne istersen giydir :) bence en gerekli olan bebek arabası. 
(3 puan) tarafından
Bebek arabası var cnm kızımınkini kullancam ilk koyacağım çanta puset oda var kızımın yazlık kışlık battaniyeleri var hazır kundak varya pamuklu ondanda bıtane var yani bazı eşyalar var kıyafet biberonlar işte yerde sallama beşikten bunlar lazım ha bide yıkamak için küvet filan
(11,033 puan) tarafından
Tamamla işte eksiklerini yavaş yavaş. Ben şimdi 28 haftalık oldum eksiğim kalmadı şükür, aynı senin gibi önceden kalanlar da vardı.
0 oy
(795 puan) tarafından
Yılbaşına girmeden alışverişini yap bence çünkü her şeye ne zam gelecek 2 kat fiyat olacak ne kadar erken O kadar iyi. Ben geçen sene 5 ayında tam bu ayda tüm alışverişimi bitirdim hatta Bebek arabasını bile aldım Nisan'da doğum yaptım iyi ki yapmışım dedim o zamana kadar bayağı fiyat farkı vardı arada en azından maaşımıza gelen zam bizim için faydalı oldu.
(3 puan) tarafından
Hadi ya vallahi ne bilim iyi değil erken almak dendiği içinde biraz bu kadar bekledim açıkcası
0 oy
(1,717 puan) tarafından

Valla dün iki doktor erkege benzetti ben sadece bir çift patik aldım eşime sürpriz için ama büyük ihtimalle 2 hafta sonra tam kesinleşsin bende başlicam almaya çünkü herşey gün geçtikçe ateş pahası oluyor erken almak lazım hastane çıkışı halasındaan olacak ama yedek 2,3 takım yanımda götürücem ama nasip ya hele o gün gelsin de Allah kerim <3

0 oy
(3,484 puan) tarafından
Oo geç kalmışsın bile 30 dan sonra ağırlaşıyorsun canim. Ben internetten almıştım birazını, mağazada gezdim ihtiyaç olanı aldım. Biberondan emziğe kadar. İlk kıyafet hangisi hoşuna giderse onu giydir benimki beyaz ve turkuaz renkleri vardı fikir olur
(3 puan) tarafından
Sağol cnm eşim yanaşmıyor şimdi konuştum onla acele etme son 1 ay kala alırız diyor deli etti beni insan ağırlaşıyor son bir ay kala zaten çantası hazır olmalı ne alması bu erkekler hepsi böylemi benimkimi böyle hevesimi kırdı
(3,484 puan) tarafından
Erkekler biraz gamsız malesef canım. Yani daha yıkanması var utulemesi var son 1 ayda zorlanırsın. Sen internette bak favorilerine al göster eşine zam gelmeden alalım de. LCW wakiki bak pahalı ama kuponla uyguna geliyor uygullamasini indir kaliteli onun ürünleri

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 86 göst.
28 Aralık 2023 Aile kategorisinde Hazal13 (3 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 144 göst.
10 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 917 göst.
1 Ocak 2020 Diğer kategorisinde Ozlemesrash (79 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 23 göst.