Kızlar 18 aylık oğlum var. Emiyor, ama meme bağımlısı değil vermesem de pek aramaz 1 günde 3 4 kez emer akşamda hasta olunca sık emer.
Amma velakin yemek yemiyor. Öyle şapur şupur yiyen cinsten değil. Çenesini sıka sıka veriyorum yemek dikkati dağılsın diye reklam karşısında ne verirsem ne yerse onunla kalıyor. Çevrem sen verme kendisi dağıta dağıta yesin dediler. Onuda yaptım sofra serdim makarna, pirinç, vs yiyebileceği türleri yapıp önüne koydum kaşık ile birlikte yemek dışında herseyi yaptı.
Eczaneden de balık yağı aldım. Marka ismi aklımda yok vitamin değeri iyi olur iştah açar dedi eczacı bende 1 defa verdim de pek faydası olmadı gibi sürekli vermek gerekiyor diyeceksiniz elbette ama birşey yemediği gibi de ilaçta zorla veriyorum verene kadar dökülüyor ağlamaktan bayılacak gibi oluyor.
Şapur şupur yiyen bebeleri gördükçe oğlum için üzülüyorum sülalede yemek yemeyen kimsede yok ki ona çekti diyelim. Çocuk resmen yemek yemek istemiyor. Ne yapmam lazım bilemiyorum.
Sütten kesmeyi düşünüyorum amma eşim 2 yıla kadar emzir diyor. Memeye bağlı kaldıkça büyüdükçe bağımlısı olacak diye korkuyorum. Yemek yemesini istiyorum.
Nasıl yemek yedirebilirim?
Ve nasıl Sütten kesebilirim?
Tecrübelerinize talibim hanımlar ♥