0 oy
125 göst.
Diğer kategorisinde (10 puan) tarafından
Ağustos ayından beri omuz boyun ve sırt ağrısı çekiyorum 2 defa doktora gittim biri sinir sksmasi dedi geçmedi sonra iki ay ara sonra başka doktora gittim boyun duzlesmesi dedi ama emar falan çekmeden benim ağrım aşırı şiddetli kizlar kesinlikle uzanamiyrm sag kolumn üzerine yatamiyrm kolum ağrıdan kopuyr uyuşma karıncalasma gucsuzlk hissediyorum en son 1 buçuk ay önce gittim doktora onun dedikleri verdiği kremde ise yaramadı bu durumu yaşayan sebebi nedir napiysnz azaltmak için agriyi

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bende boyun düzleşmesi ve skolyoz var emar'a girdim ben kesin tanı. Ama boyun düzleşmesinden dolayı o dediğiniz ağrıları hiç yaşamadım, emar'a girmeniz lazım 
(10 puan) tarafından
Ya kaç defa gittim dokyor hiç emara gir demedi buna da sinir oluyorum normal bı ağrı degik inanın bazen ağlıyorum yani ağrıdan iki tane çocuğum var biri 17 aylık daha sürekli kucak istiyo gece bu seger uzanmak falan işkence kolum resmen karincalasiyo doktora gidince emara girmek istiyrm desem ölümü acaba şikayetlerimi tekrar anlatsm
tarafından
Valla çok garip emar vermemeleri bana direk emar verdi şaşırdım bende, geçmiyor bu ağrılar perişan oluyorum emar verseniz de kesin bi çözüm bulsak de bence
(10 puan) tarafından
Öyle dicm canım bu sefer gerçekten olmuyo çünkü
-Reklam-
0 oy
(5,595 puan) tarafından
Benim evlenmeden önce film emar falan çekildi boyun düzleşmesi çıktı oda kollarımı çok calstrdim isim buydu goyimciydim . Biraz daha dikkat etmem lazmdi neyse evlendim hamile kaldım  kolum uyisur ama gece başlardı sabaha kdr uyuyamadım çok nadir boynuma omuzuma atardı zaten sinir simismasi dediler bu kez sadece kolumdu. Oda elime eldiven gibi şeyler takar uyurdum ayrıca tuzdan kesinlike uzak durmam soylendi 
(10 puan) tarafından
En son boyun duzlesmesi dendi benim boyun aşırı olmasa da boyun sırt omuz kol ve kolalti gogusumn orası yani biilegime kadar malesef sandı yapiyo dedigm gibi uzanmak düz bile olsa kasiliyo kolum üstüne zaten yatamiiyrm ama düz biille yatsam sancı yapıp kasiliyo uyusuyo ve güç kaybı hissediyorum  çok rahatsız edici
(5,595 puan) tarafından
Aslında film falan çekseler tam anlamıyla belli olur öyle tedavi görürsün
(10 puan) tarafından
Evet gidicm randevu bakıp soylucm
0 oy
(2,546 puan) tarafından
Fitiga donmustur canım o.film çekmeleri lazım kremle geçmiyor ki .fizik tedaviye gitmen lazım yani ama bebeğin varmış zor olur bende oyuzden gidemiyorum fzikk tedaviye gitmemi soulemisti.egxersix yap krem sur sıcak su torbası koy.israrla film iste
(10 puan) tarafından
Evet soyluycm canım film emar istiyrm diye dayanamıyorum aylardır bütün hayatımı etkiliyor
(2,546 puan) tarafından
Evet etkiliyor canim
0 oy
tarafından
Ablamdada hafif vardı ama hap kullanıyor 
(10 puan) tarafından
Benim aşırı derece de ağrıyı malesef bazen dayanamiyrm
tarafından
Doğrudur canım başka bir doktora daha görün derm
(10 puan) tarafından
Öyle yapicm canim
0 oy
(9,109 puan) tarafından
İmkanın varsa bikac ayrı hastanede doktora git. Özelde de sen istemezsen de film emar filan çekerler zaten parası için 
(10 puan) tarafından
İşte ozellerde şuan en uygun sadece muane 600 TL di oda aylar önce tekrar devlete gidicm başla hastaneye

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 178 göst.
12 Eylül 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 418 göst.
8 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Sihirlimom (7,035 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 130 göst.
1 Eylül 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde izmirli2 (61 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 160 göst.