0 oy
123 göst.
Diğer kategorisinde (246 puan) tarafından
Kızlar oğlum 1,5 yaşında 1 aydır soğuk algınlığı var iki defa gittim hastaneye ikisinde de antibiyotik yazdılar son gittiğimde de bronşit dedi doktor buhar yazdı 2 haftadır kullanıyorum buharı geçmiyor bir türlü öksürüğü napıcam bilmiyorum:( 

5 Cevaplar

0 oy
(1,935 puan) tarafından
Bizde ayniyiz 1 aydir mahvolduk  hastanede yatti oglum domuz gribi olmustu ama balgamini bir turlu atamadi 2 hafta oldu taburcu olali yine öksürük yine gittim yine ilac verdi fayda etmedi cigerine zaten inmis cumartesi bidaha goturecem Şaştım kaldim kafayi yiycem iyilesmiyor bi türlü 
(246 puan) tarafından
Domuz gribinin belirtileri ne cnm
(1,935 puan) tarafından
Balgam ates öksürük
(1,935 puan) tarafından
Yani bizde boyleydi ondan beri duzelmedik ayda kac kere gidiyorum  3 gündür yine atesi var
(246 puan) tarafından
Çok şükür bizde ateş yok cnm sadece balgamlı öksürük var
(1,935 puan) tarafından
Herkeste belirti ayni degil canim
-Reklam-
0 oy
(3 puan) tarafından
Kozalak şurubu öksürüğe birebir. Ama bebek olduğu için aç karnına sabah ve akşam olmak üzere bi çay kaşığı
0 oy
tarafından
Kızım 5 aylık bronşit olmuştu hava makinesi falan antibiyotik kullandım, sonra biri bana dediki 5 diş sarımsağı rendeleyin tabağa koyun ve üzerini geçmeyecek şekilde zeytinyağı koyun 2 saat bekletin yatmadan önce ayaklarının altına sürün kapatın sabah temizleyin demişti 2 günde tamamen öksürüğü kesildi 1 haftadır çok iyiyiz maşallah 
0 oy
(1,121 puan) tarafından
Sarımsaklı yağ sur göğsüne ve ayak altına iyi gelir belki :(
0 oy
tarafından
Biz 3.gunde daha iyiyiz ben yaptıklarımi soyluyum mutlaka yap emin ol hemen toparlar 

Ben ilk önce ak günlük sakızı varmış ondan aldırdım kullanmadığım eski bı tavada iyice erittim buharına küçük havluyu tuttum çocuğun göğsüne koydum bunu günde 2 defa yaptım daha sonra eve hava nemlendirici aldık buhar makinesi soğuk buhar üflüyor sonra nebulizator aldık ilaciyla hava veriyorum 5 saate bir çörek otunu iyice kaynattim onun suyundan icirdim 2 gündür ve bugün maşallah burnu açıldı öksürük hafifledi sana tavsiyem bunları yap ve bide kekik kaynat içir kekik anında kesiyor öksürüğü bide krispus diye bı bitkisel öksürük şurubu var acayip iyi ondan kullanabilirsin 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 86 göst.
0 oy
4 cevap 124 göst.
0 oy
2 cevap 132 göst.
29 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde nur.99 (212 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 187 göst.
4 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gamze1azra (84 puan) tarafından soruldu

410,164 soru

12,333,295 cevap

39,298 kullanıcı

Kategoriler

...