0 oy
59 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (250 puan) tarafından
Kizlar yarin sabah 11 gibi misafirim gelcek biz o saatlerde kahvalti yapiyoruz ama gelene kahvalti hazirlamak istemiyorum basit kacar.. fikir verjrmisinjz 

2 Cevaplar

0 oy
(4,226 puan) tarafından
Benim de sabah kahvaltısına misafirim var canım köfte patates biber patlıcan soğan halkası kızartma yapıcam kaşık dökmesi yapıcam yumurta haşlıcam bide salçalı kekikli sucuk kavurma yapıcam inşallah bakalım
(250 puan) tarafından
Anladım tesekkurler
-Reklam-
0 oy
(2,387 puan) tarafından
11 de gelcekse kahvaltı yenir ama ne bileyim. Ne gibi bir şey istiyorsun mesela yemek mi yahut daha beş çayı tarzı mı
(250 puan) tarafından
Yani evet canım cay yaninda pratik seyler.. hemen yapabileceğim seyler 1 aylik bebegim var çnkü  pratik ama güzel şeyler  :)
(2,387 puan) tarafından
Milföyden börek olur,sigara böreği olur fırında pişirirsen. Yakınında fırın varsa simit falan al. Fırına yuvarlak dilim patates koy baharatla o da öyle pişer kendi kendine. Güzel olur. Salata tarzı bisey gider mi sabah saatinde bilmem. Yapabilirsen bide kek olsun cevizli falan. Yeter 1 aylık bebeği olandan çok bişey beklememek lazım simit çay olsa kâfi hatta :D
(250 puan) tarafından
Aynen oyle ama iste bizim gönlumüz rahat etmiyor tam donanimli  olsun istiyoruz

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 251 göst.
0 oy
2 cevap 66 göst.
8 Haziran 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Intizam- i Kelam (3,698 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 80 göst.
17 Mayıs 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde curious (1,099 puan) tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 754 göst.
20 Mart 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

412,319 soru

12,411,945 cevap

44,882 kullanıcı

Kategoriler

...