Kızlar bu yatak ayırma olayı ile ilgili size bir şey danışmak istiyorum şimdi oğlum 4 yaşında biz eşimle 4 yıldır ayrı yatıyoruz .ilk zamanlar çok deli yattığı için hamileyim diye ayırdık sonrasında onun sağlık sorunlarından dolayı ve oğlum 3 yaşına kdr hep uyanrdı diye hiç yatmadı benle çünkü sürekli ayakları yanıyordu ateş alıyordu kalkıyor diye yıkıyordu üşüyordu böyle sorundan dbenle yatamıyor neyse sonra ben de buna çok söyledim çok üzülmüştüm sonra eşim hiçbir zaman gelip yatmadı .şimdi de işte 4 yıl sonra ne ettiyse ben yatağa geleceğim dedi işte ben artık yatağa gelip yatacağm dedi, ben de özür dilemeden gönül almadan gelip sağlık sornm bitti yatacğm diyemezsin, sen 4 yıldır benim nasıl üzüldüğümü bilmiyorsun anlattım ben ne yapayım keyfinden mi gittm, sen bilirsin günahı senin boynunu deyip işin içinden çıktı ama ben de şu an çok sinirli ve gururluyum gel benimle yat demiyorum,yatmak da istemiyor gönülsüz o da 2li ranza alacam oğlum üstte ben altta yatacğım dedi ama ben zorlarsam mecbur kalacak Ama gururum el vermiyor çünkü gönlümü almadı, uykusuna çok düşkn çocuk uyanınca oda uyanır sonrasında uyuyamyor uykusu bölünüyor diye. Şimdi gelse de 2. Çocukta yine ayırır biliym. Ne yapayım gel yat demem mi lazım günaha giriyor myum? <!-- /data/user/0/com.samsung.android.app.notes/files/clipdata/clipdata_bodytext_231229_154253_813.sdocx -->
Bence aynı yatakta uyumak illa o iş diye anlaşılmamali. Uyurken sarılmak bile aradaki sevgiyi pekiştiriyor dur. Aradaki sıcaklığı canlı tutuyordur. Ayrı yatağı bırak adamin gece sarılmadan sabaha uyandigimiz gün moralim bozuk oluyor ya. Öyle alıştım ki adama annemlerde yalnız uyuyamiyorum eksik hissediyorum. Hergunu bir an önce akşam olsun da sarılıp yatayım diye bekliyorum inan.
aboo 4yilda ayri yatilirmi yaa rekor bu
Bende çocuklarla yatıyorum eşim odada uyuyor sorun etmedik hiç çocukları uyuturum koşarım eşimin yanına yatağa geçene kadar vakit geçiririz sonra zaten uyuyoruz
404,447 soru
12,116,289 cevap
36,462 kullanıcı