Hahaha vala gerçek gitti ama o niyetle değil canım ya asker eşim geldiğimiz yerde gazinolar var köylerde iğrenç yerler biraz sıkıntılı yıl başından önce de denetleme yapılacakmıs o yüzden gittiler içki bile ağzına sürmemiş bugüne kadar şükür ama öyle pis bir yer ki küçücük bir yerdeyiz ne pislikler dönüyor Allah korusun öylelerinden bakma gülüyorum falan ama tiksiniyorum artık böyle adı geçince düşün ya küçücük köylerde tekel bayileri var yaşlısı genci erkeği kadını su gibi içiyor icebilirler eyvallah kimseye bir şey diyemem babam da içen biri o yüzden ben nefret ediyorum ve böyle ortamda böyle insanlarla olmak çok zoruma gidiyor çok rahatlar misafirliğe gidiyoruz yemeğe rakı masası kurulmuş oluyor ben o masaya oturmak zorunda değilim bana saygıları olması gerekiyor ya da gitmeden önce diyebilirler böyle diye gitmem yani çocuğumla o ortamda olmak okadar kötü bir durum oldu ki benim için hiç unutamıyorum babam içer ama bir gün evine getirmez bizim yanımızda icmemistir ama yinede ben nefret ediyorum getirdiği şeyleri yemeğe bile tiksiniyordum hep elinden bir şey yemezdim vala