0 oy
164 göst.
Diğer kategorisinde (56 puan) tarafından
İyi akşamlar hanımlar ikizlere gebeydim şükür doğum yaptım 37 haftalikta biri sarılık için biride solunum için 3 gün hastaneden kaldık beraber taburcu olduk şimdilik herşey yolunda şükür ama bir türlü anlam veremedigim birşey var belki sizin bebeklerde ilk 1 haftada yaşamıştır şuan tam biz 1 haftaligiz ve gaz sancısı mı bir türlü anlayamadım karın ağrısı kaka bol bol yapıyorlar Birde hem sütümü hemde mama veriyorum yani önceliğim sütü veriyorum egerki o an doymasalar mama veriyorum ilk haftada bu kadr gaz ve sık sık kaka yapmasıı ve sadce ikizlerden birtanesi boyle sütümden olsa diğer bebeğimde rahatsiz olurdu mamadan olsa oda olurdu bu rahatsızlığı sadce diğer bebeği yaşıyor şu üç gün kuvezde kalan yani gaz olması ilk haftalarda normal mi yoksa hem mama hem süt içtigi için mi böyle ve neden sadce bir bebeğimde var bu sıkıntı 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kız konudan bağımsız ayakta durabiliyin mu ay ne zordur şimdi ikiz bakmak
(56 puan) tarafından
Durmaya çalışıyorum vallah mecbur :)
-Reklam-
0 oy
(2,716 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Benim de ikizlerim var canım çift yumurta oğlum çok gazlıydı kolik bebekti de 

Bir şey yemezsem bile gazı vardı bir gün bir şey yeseydim dokunsaydı Felaketti resmen hatırlamak istemiyorum bile zaten ağlaya ağlaya fıtık oldu fıtığı kocaman yaptı 

Şimdi eskisi gibi ağlamadığı için fıtık inmiş biraz..

Benim ki 4 ay sürdü canım ne masajlar yaptım int baktım geçmedi ama biogaiga gaz damlası iyi geliyordu biraz onu tavsiye ederim 

(Ben de 3 gün sarılik için kaldım ama ben 7.gün gittiğimde küvez koydular doğum yaptığım ilk gecesi de oğlan kusuyordu küvez koydular o zaman da iki gün kaldı)
0 oy
(3,764 puan) tarafından
Dur bacım Allah kolaylık versin daha neler olacak. Hepte teki başka teki başka. Aynı senin gibiydi benimde beslenme işi iklzlerimde. Tekinde öyle gaz problemi vardı. 4 ay falan sürdü gaz damlaları kullandık biz. Kuvez işi yoktu bu arada bizde
0 oy
(4,168 puan) tarafından
Bende iki kez ikiz büyüttüm. İlkler aynıydı sorunsuzdu. İkinciler birbirinden bağımsızdı. Reflü yatağında yatırdım oğlumu. Kusması yoktu gazı da azdı. Aslında gaz sorunları yoktu. Bio Gaia ve nurse harveys kullandım 2 aydan sonra düzene girdi. Hiç Bir ilaç kullanmadım. Hem anne sütü hem mama kullandım. Kızım hep kabızdı. Zeytinyağsız mama asla vermediğim için hem gaz hemde kaka problemimiz yok denecek dereceye indi. Aşan 16 aylık olduk. Sorun sıkıntı yok hala zeytinyağı kullanıyorum yemeklerine. 

Ayrıca ikiz bebeği sadece anne sütüyle beslemeye cesaret edersen eğer bebeklerin aç kalır. Mama yla desteklersen hem doyar güzel uyurlar hemde huzursuz sakin olurlar. 
(4,168 puan) tarafından
Aşkım napıyoruz? resim atmıyoruz  :))

İlgili sorular

+1 oy
9 cevap 711 göst.
11 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Kylgizem (71 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 177 göst.
27 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Rozakayalp (56 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 194 göst.
27 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Rozakayalp (56 puan) tarafından soruldu