0 oy
636 göst.
Diğer kategorisinde (2,823 puan) tarafından
Ben zaten herşeyi takan biriyim .biri size saygısızca davrandı kendi kalitesizliği der unutur musunuz sinir olup kendi kendinizi yer misiniz 

34 Cevaplar

0 oy
(20,043 puan) tarafından
Saygısızlık yapan cevabını alır benim içime dert olacağına ona olsun derim beni hiç bozmaz :)
(236 puan) tarafından
Nasıl cevp verilir öyle durumlarda bana da yol göstersene
-Reklam-
0 oy
tarafından
Biri var haddini bildirecem.sabrediyorum aklına geleni konuşma bana derim hiç işim.olmaz 
0 oy
tarafından
kayinpederim oyle o kadar kafaya takiyo ki kafasinda filmler kuruyor kendi kendini degil bizi de yiyor bi zaman sonra yaklasik 2 ay sonra unutuyor
0 oy
(9,683 puan) tarafından

Her haltı kafaya takan ben uykularım bile kacabilir:D

0 oy
tarafından
Cevabını verir hayatımdan def ederim saygısızlığa hiç tahammülüm yok
(236 puan) tarafından
Nasıl cevap veriyorsun bana da yol göstersene
tarafından
Ne tür saygısızlık yaptıysa ona göre cevap veriyorum mesela diyelim ki mesleğinden vurmaya kalkıyorlar bende onun egitim ve zeka seviyesinden vuruyorum
0 oy
tarafından
Kaale bile almam ama mesafeli dururum
0 oy
tarafından
Ben takmam seviyesine inmem uzak dururum
(2,823 puan) tarafından
Bende öğle düşündüm uzaklaştım ama cevap vermedim diye içim içimi yiyor ama arsız cevap versemde anlamaz ki
0 oy
tarafından
Hiçte kendimi yemem saygisizligini gördüğümü direk engeller yoluma devam ederim şu kısacık hayatta hiç kimse için oturup uzulemem 
0 oy
(1,574 puan) tarafından
Kendi edepsizliği der pek takmamaya çalışırım kimseyede saygısızlık etmem ama bazende e taşıyorum.cok gerildiysem karışık düşündüm de ansksks
0 oy
(388 puan) tarafından

Obooo hayata dayanamam :woot:

0 oy
(4,355 puan) tarafından
Sinir olurum kendimi yerim gördüğüm yerde görmezden gelirim. Bişey sorarsa falan kısa cevap veririm geçerim
0 oy
(1,282 puan) tarafından
Malesef ben takarım ömür boyu unutmam
0 oy
(875 puan) tarafından
Çok fena kafama takıp hayatımdan çıkardım.Kimseye eyvallahım yok.Gurbette evladına torununa yardim etmiyorum.O kaybetti.
0 oy
(1,203 puan) tarafından
Takma kafana ben mesela kayınvalidem kapi deliklerini bantlamis evde gözetleyen var diye iftira atiyo diyomus öyle ben iftira da saygisizlik ayip Allah a havale ediyorum ve takmıyorum sende öyle.yap
(2,823 puan) tarafından
Tamam canim

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 535 göst.
15 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Oykulku (1,115 puan) tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 484 göst.
10 Ekim 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 472 göst.
21 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Nurella (1,014 puan) tarafından soruldu