0 oy
148 göst.
Diğer kategorisinde (1,265 puan) tarafından

Kullanan varmi bundan 

image

9 Cevaplar

0 oy
(1,857 puan) tarafından
Bundan kullaniyorum suanda ama yetersiz kaliyor bana gore ya cok kucuk 
(1,265 puan) tarafından
Cocuk odasi icin yeterszmi yani
(420 puan) tarafından
Valla ben bunların yerine peteklerin ızgarasını çıkartıp içine iki yada üç tane aşurelik folya tabaklardan oturtuyorum içine de su dolduruyorum bittikçe çok faydası var vallahi bunlardan kat kat iyi ikizlerimin burnu hiç tikanmiyor bu sayede boş yere para vermeyin deneyin derim
(1,857 puan) tarafından
Yetersiz evet kendini zor nemlendiriyo bu hic bir faydasi yok
(1,265 puan) tarafından
Hmm.tmm.cnm.sagolun kizlar
-Reklam-
0 oy
(1,121 puan) tarafından
Ben kivi marka aldım 101den ama açıkçası çok kullanmıyorum yaaa 
(1,265 puan) tarafından
Neden kullanmiyorsun
(1,121 puan) tarafından
Çünkü nem seviyesini bilmiyorum atesolcerim yok. Çocuklar yada eşim oksurmeye başladığı an açıyorum geçiriyor öksürük falan . Bir defa karanfil yağı damlatmistim baya iyi gelmişti
(1,265 puan) tarafından
Heee anldm.cnm
0 oy
tarafından
Şurada bekleyim. A 101 de vardı buna benzer, alsam mı almasam mı diye ikilem içerisinde kalmıştım. 
0 oy
(377 puan) tarafından
bende de var bundan küçük oda için yetiyor bence. ben birde büyüğünden  almistim 3 litrelik. ama ondan önce evinizin nem oranına bakın derim yani termometrede edinin. benim evimin nem oranı yüksek olduğu için açmıyorum. onun yerine tuz lambasi aldık nemi düşürsün diye. ne kadar işe yarıyor bilmiyorum 
(1,265 puan) tarafından
Termometrem var ne kdar olmasi gerekiyor  en dusuk ona gore mi kullanmaliyim
0 oy
tarafından
 Ben bunların yetersiz kalacağını düşündüğüm için sinbo almıştım 
0 oy
(1,178 puan) tarafından
Kanz aldk gecen ay bu kış cidden hastalık bitmiyor 
(1,265 puan) tarafından
Guzelmi ise yariyomu resim.paylasrmisi
0 oy
tarafından
Ben bunlardan kullanıyorum. Kızımın odası için yeterli oluyor. 
(1,265 puan) tarafından
Bizim oturma odasi bi cocuk odasi kadar  yeterli geliyomu
tarafından
Metre kare hesabını bilmiyorum kızımın odasının. Ama çok geniş alanı nemlendireceğini sanmıyorum. Kızımın odasında bir dolap, bir yatak var sadece bir köşe de oyun alanı gibi. Bir dolap daha olsa oda yok olucak yerde iki kişi yatabiliyor sadece öyle diyim sen anla canım
(1,265 puan) tarafından
Odanin nemi 37.suan cnm  koy evi  bizim.ev eski maketler varya tahta gibi otur.ak.icin o var iki buyuk koltuk 2.de tekli koltuk var odada yer yatagi seriyorum
tarafından
Koltuklar rahat sığıyorsa oda geniş sanırım canım. O yüzden belki sizi tatmin etmeyebilir
(1,265 puan) tarafından
Tmm.ozamn cnm sagoo
0 oy
(345 puan) tarafından
400 ml diyor cnm çok küçük bu ben 3 kilolugu kullanıyorum kiwi çok memnunum 10 saat çalışıyor suyu bittimi duruyor icinede nane yağı katıyorum nemlendiricinin oda mis gibi kokuyor ciğerlerim açılıyor resmen 
(1,265 puan) tarafından
Tamamm kuzum resim.atarmisin
0 oy
(345 puan) tarafından

image

2 litreymis cnm özür dilerim bu ürün ben çok memnunum 
(1,265 puan) tarafından
Tamam.cnm coo sagl

İlgili bir soru bulunamadı

408,401 soru

12,269,957 cevap

37,571 kullanıcı