0 oy
290 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Özet geçicem. Benim dayımın kızı var. Evli üç çocuğu var. Benim de Bi kızım var. Br keresinde kızımı parka götürdüm o da oradaydı. Ben eve geçiyorum yemek yapıcam dedim. Ne yapıcan sanki zor yemek yapmazsın, şehriye makarna tamam dedi. Gürcü yemekleri var. Onları yapamazsın dedi. Ben de sevmediğim şeyi niye yapim dedim gittim. Bu olay aylar önce oldu. Şu son zamanlarda da ben ne zaman eşimle bir şey paylaşsam gülücük koyuyor. Neye güldün diyorum öyle komik geldi diyor. Dün akşam kahve paylaşıp üstüne de "kahveler beyden" yazdım. O da gülmüş. Ben de şakayla karışık "niye gülüyorsun kıskandın demi söyle dedim" o da hemen senin neyini kıskanayım benim beyim de şunu yapar bunu yapar dedi konuyu ciddiye çekti. Ben de hemen tribe girme dedim.

Ben kaçarak evlendim ama düğünüm falan oldu tam kaçma bile sayılmaz. Gittiğim gün geri geldim pişman olup. Sonra annemler affedip düğün yaptılar. Bunlar zaten o zamandan beri arkamdan konuşuyor. Yani ne bileyim inanmıyor mu mutluluğuma anlamadım. Amaç ne acaba. 

13 Cevaplar

+4 oy
tarafından
Böyle bir kuzeni neden hala hayatında tutarsın? Sil numarasını gitsin görmek zorunda değil, Bi yerde görünce allahın selamını verirsin fazla samimiyete gerek yok bence 
(13,979 puan) tarafından
Oh içimden geçennnnnn+
tarafından
❤️❤️❤️

Nasılsın kuzu yoksun Bayadır bebiş nasıl
(13,979 puan) tarafından
Buralarda takılıyorum ara ara )))
İyı şükür taniştık gıbı ☺️
Siz iyileştınızmi paşa nasıl
tarafından
Yaaa yerim sizi nasıl minnoş tatlı bir bebektir şimdi ❤️
Elhamdülillah toparladık daha iyiyiz
-Reklam-
0 oy
(1,174 puan) tarafından
Kıskanmasa seninle bu kadar uğraşmaz 
0 oy
(166 puan) tarafından
Kesinlikle kiskanyor 
0 oy
(3,560 puan) tarafından
Sil gitsin numarasını paylaştığın şeyleri de göremez gülücük de koyamaz 
0 oy
tarafından
Ben böyle hasete engeli basar konusmazdim
0 oy
(186 puan) tarafından
Neye gülüyon b*kmu var diyeydin kıskanmış işte benımm eltim gibi kaç yaş büyük benden kaynımın dördüncü evliliği bu bana diyorki tırnak sevdikleri gelinim brn en sevdikleri oğluda benim kocam diyor komik geliyor bana yav he abla he drdim geçen bende 
0 oy
(4,589 puan) tarafından
Engelle gitsin hasetkeniyor belli ki
0 oy
(4,357 puan) tarafından
Baya baya kıskanıyor
0 oy
tarafından
Neden böyle birini hayatında tutuyorsun
0 oy
(20,043 puan) tarafından
Mutluysam mutluyumdur bunu kimseye ispat etmek zorunda değilim kocam bile yaptığım yemeğe laf etse basit yemek güzel değil veya bilmiyorsun iması yapsa yemek zorunda değilsin istiyorsan yemeden kalabilirsin diyen insanım başkasının ne düşündüğü hiç umrum olmaz ben bu arada böyle birini paylaşımdan kısıtlarım görmesin haberimi de almasın gerek yok 
0 oy
(822 puan) tarafından
Wpden.silerim beni kıskananla isim olmaz de geç.
0 oy
(2,073 puan) tarafından
Numarasını sil muhattap olma. Manyak nazar edecek 
0 oy
(733 puan) tarafından
Engelle kuzum boşver rahatsız hasta biri bence 

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 417 göst.
26 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde MYK (79 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 148 göst.