Özet geçicem. Benim dayımın kızı var. Evli üç çocuğu var. Benim de Bi kızım var. Br keresinde kızımı parka götürdüm o da oradaydı. Ben eve geçiyorum yemek yapıcam dedim. Ne yapıcan sanki zor yemek yapmazsın, şehriye makarna tamam dedi. Gürcü yemekleri var. Onları yapamazsın dedi. Ben de sevmediğim şeyi niye yapim dedim gittim. Bu olay aylar önce oldu. Şu son zamanlarda da ben ne zaman eşimle bir şey paylaşsam gülücük koyuyor. Neye güldün diyorum öyle komik geldi diyor. Dün akşam kahve paylaşıp üstüne de "kahveler beyden" yazdım. O da gülmüş. Ben de şakayla karışık "niye gülüyorsun kıskandın demi söyle dedim" o da hemen senin neyini kıskanayım benim beyim de şunu yapar bunu yapar dedi konuyu ciddiye çekti. Ben de hemen tribe girme dedim.
Ben kaçarak evlendim ama düğünüm falan oldu tam kaçma bile sayılmaz. Gittiğim gün geri geldim pişman olup. Sonra annemler affedip düğün yaptılar. Bunlar zaten o zamandan beri arkamdan konuşuyor. Yani ne bileyim inanmıyor mu mutluluğuma anlamadım. Amaç ne acaba.