Kızlar annem babam ben 10 yaşındayken boşandı şuan 23 yaşındayım ve bir bebeğim var 11 aylık şuan neyse babamın bir evi yok birikimini de ev kirasına vermek istemediği için pansiyonda yaşıyor ( parası var) bende her geldiğim zaman annemde kalıyorum otomatik olarak babamla sadece dışarda görüşüyoruz bu 13 senedir bu böyle
Bebeğim 2 haftadır hasta onunla uğraşıyorum ve gerçekten ne gece uykum ne de gündüz uykum var delirmek üzereyim neredeyse ve bunun için annemin yanına geldim 10 saat yol
Gelir gelmez doktora götürdük bütün günüm hastane ve yolda geçti perşembe akşamı 00.15 te otobüste bindim sabah 8 de indim biraz uyudum 10 da hastaneye gittik öğlen 1 de eve geldik tansiyon hastasıyım bebeğimi unuttum bir yattım akşam kalktım annem baktı bebeğime o sırada babam aramış 2 kez telefonda oğlumda haberim bile yok elime bile almadım
Bana şöyle bir mesaj atmış
Seni merak ettim bu gün 14:45 de aradım açmadın bu saate kadar bana dönmedin şimdi yine aradım yine açmadın hayırdır benimle bir sıkıntın'mı var anlayamadım hiç önemli değil ben insan kaybetmeyi alışkanlık haline getirdim ben senin istediğin zaman konuşacağın istediğin zaman dertleşeceğin biri değilim ben senin babanım sen de beni herkes gibi red edebilirsin hiç önemli değil içinden geldiği gibi hareket edebilirsin.ben bunlara alışkınım, benim kimseden bir menfaat beklemtim yok Allah var gam yok.
Akşamdan beri arıyorum bu saat oldu asla ama asla açmıyor
Halamı aradım akıl versin orta yolu bulalım diye ne karaktersizliğim kaldı ne bişeyim hep 13 senedir bu böyle bir tarafa gidince diğer taraf gönül koyuyor ama ben ne yapabilirim
Ben de böyle bir mesaj attım
Aradığın zaman uyuyordum sonrasında çocuğun elindeydi telefon ben yarım saat önce uyandım tansiyonum yükseldiği için Doğan'la ilgilenip ararım yani bu durumun menfaat ile alakası yok baba kaldı ki kaç gündür doğan hasta onunla ilgileniyorum çünkü hasta yani menfaatlik adam silme gibi bir durum yok çocuğum hasta olduğundan açamadığım görmediğim ve geri dönemediğim için anlayış ile karşılayacağını düşünüyordum
Bana uyumaya devam et demiş
Bebeğimin hasta olduğunu bildiği halde 1 gün aramadı nadıl iyi mi diye