0 oy
156 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (691 puan) tarafından
Bizim 3. Gün çok inat biri hep ben yelkenleri suya indirir barışırdım ama bu sefer kalbim kırıldı konuşmuyorum. Bi kadının sayfasına baktığını gördüm reklam dedi yok öyle bişi dedi acaba diyorum yapmadımı, sonra senin kadınlık gururun yokmu gördün gözlerinle diyorum konuşmuyorum. Ne yapıcam ben konuşmayınca da canım sıkılıyor evin içinde, bana akıl verin

6 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Sen onu öyle alıştırmıssin diren barisma 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Eltim yenı evliyken 1 ay kusmuslerdi çok şaşırmıştım ikiside çok inattır karı koca 
0 oy
tarafından

Eşimde inat bende inadim ikimizde dedim dedik kişilikleriz ama birbirimize kıyamıyoruz Max 1 saat küs kalmayı beceriyoruz 

0 oy
(5,171 puan) tarafından
Tam bizi sormuşsun ,bende eşimde aşırı inat insanlarız 1 ay küs kaldığımiz bile oldu
0 oy
(2,203 puan) tarafından
Valla bizim aynı yatağa girinceye kadar sürüyor yani uyumaya yakınsa hemen uzunsa bir kaç saat 
0 oy
(258 puan) tarafından
Bence canım Biraz daha bekle hatasını anlasın Ben de inat birisiyim aslında ama eşimle fazla küs kalmam bir gün boyunca telefonlarını açmam Eve geldiğinde Trip atarım yüzüne bakmam Ondan sonra o bana gelir Sarılır gıdıklar falan vesaire şakalaşır ben yine taviz vermem yarım saat bir saat kadar yarım saatin Sonunda beni güldürmeyi başarır öyle barışırız yani öyle yani Tabii senin bileceğin bir şey Eğer bir kadının yüzüne veyahut başka bir yerine bakıyorsa
(691 puan) tarafından
Eşim hiç bana senin eşinin barışmaya çalıştığı gibi hiç yapmadı yapmaz da
(258 puan) tarafından
Anladım canım o zaman sen de nereye kadar gidiyorsa küs kal o zaman

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 54 göst.
30 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Sence (1,246 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 66 göst.
14 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Gizemlibiri21 (159 puan) tarafından soruldu
0 oy