0 oy
223 göst.
Diğer kategorisinde (17 puan) tarafından
Kızlar kesinlikle biliyorum aşırı saçma bir konu ben aşırı derece kız çocuğu düşkünüydüm erkek çocuk hiç sevmezdim hiç sevemezdim yani neyse hamileligimin en başından beri ben erkek hissediyordum cinsiyet partisi yaptık kız çıktı şok oldum ama asla inanmadım herkesde diyordum son doktor kontrolüne giderken de dedim tamam bu sefer kız derse inancam suscam veeee ERKEK bebek dedi tabiki şok oldum oğlum şuan çok şükür Allaha sağlıklı bir şekilde dünyaya geldi bugün 10. Günümüz ben benimseyemedim mi acaba bilmiyorum kız olsada böyle mi olurdu diyorum kendi kendime herşeye ağlıyorum zaten sütüm de yok ama memeden ayırmıyorum bunalıyorum eşime aşırı düşkünlüğüm başladı ona üzülüp ağlıyorum panik atak oldum zaten anksiyete ilacı verdi banada doktor bu durum bebeğime karşı bu his geçer mi 

9 Cevaplar

0 oy
(1,631 puan) tarafından
Gecer kuzum lohusa sendromundasın. Alışırsın bebeğine alıştıktan sonra canından can olur saçının teline kıyamazsın. Rahat ol sakin olmaya çalış sütün gelmesi için bol sıvı tüket emzir sağ helede bide emzirmeye başla bak nasıl hoşuna gitcek
-Reklam-
0 oy
(20,286 puan) tarafından
Lohusaliktan bunlar gecer hepsi sen surekli dua oku sakin kalmaya calis 
0 oy
(2,387 puan) tarafından
Daha yeni doğum yaptın canım böyle olman gayet normal biz buna lohusalık diyoruz mantıklı düşünememen fevri hareketlerde bulunman düşüncelerini uç noktada yaşaman gayet normal. Birbirinize alışma süreci olacak buna ne kadar uyum sağlayacağında ne kadar çabuk atlatacağında sana bağlı. O kadar zahmet çektin doğurdun şimdi kucağında o senin minik mucizen ona bak şimdi kokusu misler gibi evine yayılmıştır. Bol bol emzir konuş bol sıvı tüket. Çocuğun seni bilmiyor tanımıyor sanma daha ilk rahmine düştüğünde sesini de kokunu da bilir. Onu kendinden mahrum etme o bir tek sana muhtaç. İnşallah geçecek. 
0 oy
(1,290 puan) tarafından
Geçer canım lohusalıktan böyle oluyor
0 oy
tarafından
Lohusalik psikolojisi kaplamış seni 
0 oy
tarafından
Gayet normal cnm lohusasin şuan birbirinizi tanıma alışma surecindesiniz çoğumuz ilk önce benimseyemedik alisamadik 1 ay sonra saçının teline dünyayı yakacak kadar çok sevdik duygularını en uçta yaşaman öfke patlamalari aglamalar gayet normal hepsi geçecek bebeğini bolca kucağına al öp sarıl aranızdaki bağ kuvvetlenir
0 oy
tarafından

İlk 6 ay çocuğuma dokunamadim ve kucağıma alsam bile asla kokusunu içime çekmedim  

Lohusalık döneminden çık yavaş yavaş adapte olursun cnm 

0 oy
(1,203 puan) tarafından
Bende şaşkınlık içindeydim ilk bir hafta sonra alıştım kizima tuhaf geldi bebek bana valla haklısın
0 oy
(1,692 puan) tarafından
Yok ya alışacaksın cnm merak etme korkma bende alışamıyordum bebeyime 2 aya alışırsın

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 203 göst.
26 Mayıs 2022 Aile kategorisinde Busemlih (132 puan) tarafından soruldu
+3 oy
7 cevap 290 göst.
7 Ekim 2021 Kültür-Sanat kategorisinde ceylanrabia (318 puan) tarafından soruldu

405,860 soru

12,163,800 cevap

36,614 kullanıcı

...