+1 oy
299 göst.
Aile kategorisinde (571 puan) tarafından
4 yıllık üniversite mezunuyum ne kpss ne sınavlar ne de ev işi çalışmak en zorlandığım şey iki çocuk annesi olmak ben mı çok üstlerine düşüyorum bilmiyorum keşke hiç evlenmeseydim diyorum şimdiki aklım olsa evlenmez keyfime bakardım diyorum valla çocuklara bir mecbur bakıyor gibiyim çünkü benden başka kimse bu kadar ilgilenip bakamaz gibi geliyor kafam çok karışık ben kötü bir anne miyim bilmiyorum ama her geçen gün daha da zorlaniyorum sürekli kavga ediyorlar iki dk oturayım tepeme çıkıyorlar 

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bende aynı lisans mezunuyum 3 çocuk 3u de küçük kavga ediyorlar tepemdeler. Çok şükür diyorum Allah başka şeylerle imtihan etmesin bakım yorgunluk geçer inşallah. Kendinizi pozitif tutun zaman ayırın bakmak keyifli olacaktır 
(571 puan) tarafından
Zamanım yok olmuyor ki eşim çok yoğun ailemden zaten uzaktayım ama buna şükür ne diyeyim
tarafından
Bende gurbetteym eşimde 6 gibi geliyor zaten çocuklar da 8 buçuk gibi uyuyor iki saat görüyor hani tüm yük bende diyebilirim. Kendini pozitif yapmaya çalış çocuklarını çok sev öp flan bı daha küçük olmicaklar böyle düşün
-Reklam-
0 oy
(687 puan) tarafından
Çocuklardan biraz kendinize zaman ayırın. Kendi kendinize çocuksuz keyif aldığınız şeyleri yapın hergün 1bsaat bile olsa
(571 puan) tarafından
Ne yapayım ki hep benimleler
(5,805 puan) tarafından
Bi saat babasina satip klozetin kapagini kapatip kapagin uzerine otururp bos bos fayanslara bakmak bile ilac gibi gelir:)) spira gdiorum ven . Aksam gerci su siralar hastayiz gdemiyorum da. Gunduz cocougu uyutup alip telsizi gderim. Alsam esim gelince ccklari brakio market gezmesi falan . Yada anneme birakip saga sola dilasmaya gderimz yanliz kalmak ilac gibi. Desarj oluo insan
(687 puan) tarafından
Biraz eşinize bırakın ya da bakabilecek birine. 1 saat sessizce oturup bi kahve içmek bile insanı resetliyor
(687 puan) tarafından
@casperiye. Hhahaha ay gerçekten bazen ben tuvaletin olmasa bile tuvaletin var deyip gidiyorum tuvalette çocuksuz oturmak bile iyi geliyor 5 dk :D
(5,805 puan) tarafından
Aynn bende tuvaletim olmasa bile sirf kendi basima 4 duvar arasinda kalmak icin giderim her aksam en az bir kere:)
0 oy
(3,360 puan) tarafından
Üniversiteden çıkıp özel vers vermeye koşa koşa gidiyordum sonra eve gel yemek yap bulaşık şu bu derken ne kolay günlermiş hayatımın en zor senesi kızımın doğduğu seneydi kim ne derse desin hele ki zor çocuğun varsa çok yorucu 
(571 puan) tarafından
Benimkiler 2 tane aralarıda tam bir yaş
(3,360 puan) tarafından
Senin işin daha zor Allah kolaylık versin benim 1 tane şuan
0 oy
(1,170 puan) tarafından
Seni çok iyi anlıyorum hep anne olmayı çok istedim şimdi çok şükür bir evladım var bazen bende neyime güvendim diyorum uykusuzluk yorgunluk stres baş etmeye çalışıyorum. Bazen durup ben naptım dünyada bundan daha büyük sorumluluk yok diyorum ama sonra varlığına bin şükür ediyorum . Bence anne olmak böyle bişey bitmeyen endişe korku ama aynı zamanda harika bir duygu . Bazen 2. Olsun diyorum bazen aman gerek yok kızım büyüsün ona yeteyim yeter . 
(571 puan) tarafından
Bence ikiye hiç gerek yok bi 14 yaşına gelince doğururdum ama nasip böyleymiş
(1,170 puan) tarafından
Hayırlısı olsun inşallah
0 oy
(18,870 puan) tarafından
Eminim çok iyi bir annesindir. Ve evet çok zor bişey annelik. Ama dünyanın en zor şeyi değil. Çocukların saglikli olunca gerisi teferruat. Ama çocukların bu sözlerini duymasinlar . Uzulurler
0 oy
tarafından
Aslında neden zor bılıyor musun galiba sende gurbettesın. Bende gurbetteyım ve kardeslsrım akrabam yok burda eaım tarafı var şöyle cocuklatı bır saat bıraktıgım onın da bana bırakan komşum vardı o tasındı boşluğa düştüm. Azıcık ılgılenen teyze babaanne balaları olsa bır saat bıraksak aslında bu kadar zor olmaz işte en kötü yanı bu gurbet 
(571 puan) tarafından
Aynen Canım gurbetteyim burda kimsem yok
tarafından
Fırsat buldukça iş bıtınce gıydır gezmeye götür ellerınden tut yürüyüş yap bır saatınız var 30 dakıkanız var dıye hergın böyle alıstır evde eglenebıleceklerı oyuncaklar al gerekırse aynısından ıkı tane al kavga etmezler o zman
(571 puan) tarafından
Deneyeceğim yürüyüşü ama buralar soğuk epey
tarafından
Soğuk olsun bızım burada soğuk mecbur kızı götürüyorum sar sarmala vucutları alısır
0 oy
(1,289 puan) tarafından
Neden isyan ediyorsun ki çok şükür sağlığın yerinde onların da sağlığı yerindeyse sorun yaramaz olmaları mı? Onları dünyaya getirmek senin seçimindi canım eve annelik zor ama güzel bence kötü düşünme derim
0 oy
(2,071 puan) tarafından
Aslınd olay ne biliyor musunuz? Biz üniversitede iş hayatında bağımsız olmaya alışmışız. Evcimen insanlar için çocuk bakmak bi tık daha kolay çünkü ona alışmış. Ama şahsen ben 1 çocukta zorlanıyorum çünkü gezip tozmakta istiyorum. Bide siz nasılsınız bilmiyorum ama ben pimpirikliyim. Uyku konusunda yeme içme konusunda. Eltilerimin birinin 3 birinin 4 çocuğu yemişler mi uyumuşlar mı hiç umursamazlar

İlgili sorular

0 oy
37 cevap 585 göst.
11 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Antenli (36 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 346 göst.
9 Nisan 2022 Kültür-Sanat kategorisinde Kahvekokusu (152 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 557 göst.
20 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde Asena'nın annesi∞ (10,046 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 181 göst.
29 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Kelebekkm34 (1,264 puan) tarafından soruldu

405,699 soru

12,156,934 cevap

36,595 kullanıcı

...