Paylaşıcak hiç kimsem yok kızlar buraya yazip içimi boşaltmak istiyorum, eşim benden telefon saklıyor şifre göstermiyor, gostersede hemen değiştiriyor ben zaten şüpheleniyordum, beni geçen karicim diye kayitlamsiti, az önce baktım karicimi değiştirmiş ismimi yazmış oraya, zaten güvenim kalmamıştı bu evlilikk sırf oğlum için yürüyordu, ama bitti kesin, akşam oturuyorduk saçma bir sebepten bana vurdu , sürekli nazlaniyor bacağımı ov sırtımı kaşi elimi ov bıktım bende, ben hiç ibir zaman dememisimdirki ona surami ov diye yapmaz zaten neyse bana dediki ayak parmağımın arası kasıniyo gel kası çoraptan felan gittim yine kasimaya başladım bu diyor devam et hadi hadi yoruldum tamam dedim, hemde kötü kokuyo.dedim.bu ne böyle ayağında mantarmi var senin dedim yok yara o dedi bende tamam midem.bulandi elimi yikicam.dedim, hemde çay doldurcakdim, bana **.k iti dedi ayağıyla karnıma bir tekme vurdu saçımdan tuttu yere savurdu beni, bende onun üstüne cullandim dayanamadım oros.pu çocuğu şeref.sz dedim kendimi kaybettim 2 buçuk yaşında oğlum var bide ona baktım ağladım gittim diğer odaya zaten beni hep hizmetçi olarak görüyor, bu evlilik btti kızlar çok üzgünüm boşanmak istiyorum çocuksuz gidersin bu evden diyor çocuğu sana asla bırakmam dedim.