0 oy
148 göst.
Diğer kategorisinde (17 puan) tarafından
Kızlar 10 günlük oğlum var sütum çok az geliyor mama da veriyorum malesef ama doyuyor mu bilmiyorum sağ sol 10 dk 10 dk emmeli ama benimki 15 20 dk tek meme emip uyuyor uyandıramıyorum da mamada ne kadar vercem bilmiyorum doktora gittiğimde söylicem mamaya başladım diye o söyler herhalde vermem gereken miktari 

3 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Doyup doymadığını çişli bez sayısına bakarak anlayabilirsiniz. Günde 5-6 çişli bez alıyorsanız doyuyordur diyorlar. Sütünü de arttırmak için bol bol emzir ben bestlak damla, rezene çayı, dut kurusu, ebebek malt içeceği içiyorum deneyebilirsin bunları. 
-Reklam-
0 oy
(2,075 puan) tarafından
Şimdilik 30cc ona yeter 
(17 puan) tarafından
Benden 30 cc bile süt çıkmıyor sağıyorum dediğin kadar veriyorum mamada gazını çıkarmaya çalışıyoruz çıkmıyor bazen ne yaparsak yapalım altı temiz oluyo ama ağlıyor neden ağlıyor işte onu anlamıyorum yüzümü emmeye çalışıyo
(6,564 puan) tarafından
Agz agizdan gak gik yapsa bile cikti demek. İlla alttan popodan cikmasi gerekmez kaka yapmasi gerekmez.tek bildigi yalamak ve emmek . Ac oldugu icin degil baska bise bilmedigi icin yuzunu emmeye calisiyor acliktan degil
(17 puan) tarafından
Daha ilk bebek birde psikolojik hazır değildim ben korku endişe panik anksiyete ilacı verdi zaten doktor tam uyuyorum bebek ağlıyor kalbim ağzımdan çıkacak gbi uyanıyorum midem bulanıyor inşallah bu zamanlarım geçer ya
(6,564 puan) tarafından
Gecer gecer allahin izniyle sabir. İlk 6 ay farz zaten bu durum. 6 aydan sonra baya rahatlarsin en azindan yere battaniyesini pazenini serersin yatar yuvarlanir bebek.bes on dk dinlenirsin
(17 puan) tarafından
İnşallah
0 oy
(6,564 puan) tarafından
Mama vermene gerek bile yok belki. Neden kendin basladin ki. Doyuyordur doymasa zaten yikar ortaligi aglaya zirlaya
(17 puan) tarafından
Kendim başlamadım sarılıktan 1 gün yattık oradaki Hemşire ağlar normal dedi artık baktı farklı bir ağlama geldi mama verdi bebek sustu baya açmış kaç gündür susmuyordu gece zaten sonra sen emzir yatır bakalım yine aynı şekilde ağlarsa senin sütün yetmiyor dedi o şekilde başlandı

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 260 göst.
0 oy
2 cevap 105 göst.
16 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 134 göst.
0 oy
3 cevap 87 göst.
6 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Bsrst (278 puan) tarafından soruldu

414,133 soru